15 / 05 / 2024

Granite Epc Investment Mühendislik adres 

Granite Epc Investment Mühendislik adres 

Granite Epc Investment Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Raad Z.Sabeeh Sabeeh tarafından kuruldu.

Granite Epc Investment Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Granite Epc Investment Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Raad Z.Sabeeh Sabeeh tarafından kuruldu.

Epc Müşavirlik Mühendislik Proje Anonim Şirketi kuruldu!

Epc Müşavirlik Mühendislik Proje Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Oktay ve Murat Çelik ortaklığında kuruldu. 

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvestment Global Zenith Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Babacan ve Mehmet Emre Azer tarafından kuruldu. 

Best Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Best Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Topal, Ömer Faruk Başer ve Rıdvan Yasin Altay tarafından kuruldu.

Hakan Bucak: 2020'de Çinlileri oturmaya bekliyoruz!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Bucak, "Son dönemde Çin’den gelen bir yatırımcı akını var. Son 6 aydır 300 binin üzerinde Çinli ülkemizi ziyaret ederek yatırım fırsatlarını yerinde inceledi. 2020 yılının yaz aylarında planladıkları yatırımları alıma dönüştürmeye gelecekler" dedi...

Kozmo İnvestment Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Kozmo İnvestment Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Şayir ve Yılmaz Şayir tarafından kuruldu.

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property İnvestment Fund Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hulusi Emre Dündar ve İbrahim Aslan tarafından kuruldu.

Ottoman Capital Investment Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Capital Investment Mühendislik Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem Güleryüz tarafından kuruldu.

Global İnvestment Capital Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global İnvestment Capital Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile He Lıu tarafından kuruldu.

Körfez’den Türkiye’ye 2 milyar TL yatırım!

Ortadoğulu şirketlerin Türkiye’deki yatırımlarına aracılık yapan A&S Investment’in Yönetim Kurulu Başkanı Akkuş “13 yılda aracılığımızla 3.5 milyar dolar yatırım geldi. Bunun yüzde 75’i gayrimenkul finansmanı” diye konuştu.

Rising İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rising İnvestment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 TL sermaye bedeli ile Yanming Yin tarafından kuruldu.

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özkan, Maher Hussein Ismail Abulefeh ve Mikdad Alzghoul ortaklığıyla kuruldu.

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Future For Investment Yatırım ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıyad Ahmad A Almasharqah ve Osama M.S Arafat ortaklığıyla kuruldu. 

Granite Epc Investment Mühendislik adres  Haberi

Granite Epc Investment Mühendislik adres 

Granite Epc Investment Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Raad Z.Sabeeh Sabeeh tarafından kuruldu.

Granite Epc Investment Mühendislik Ticaret Limited Şirketi konusu:
A ) TAŞIMACILIK LOJİSTİK 1. Yurtdışı ve/veya yurtiçi karayolu, denizyolu, havayolu ve demiryolu taşımacılığı ile her türlü yolcu ve/veya eşya taşımacılığı yapmak, 2. Yurtdışı ve/veya yurtiçi lojistik hizmetleri konusunda gerekli organizasyonların kurulması, planlanması ve işletilmesi konusunda danışmanlık yapmak, 3. Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar, kiraya verir. B ) PETROL VE GAZ 1. Her türlü ham petrol, süper benzin, gaz, motorin, fueloil likit, petrolden yapılan ürünler, asfalt, zift ve katkı maddeleri ticaretini yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım ve dolum tesislerini kurmak ve destek hizmetleri vermek 2. Petrol kimya...