08 / 05 / 2024

Graziella Gold Turizm adres

Graziella Gold Turizm adres

Graziella Gold Turizm ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi Aksaray Şubesi, İsa Çiftçi tarafından 9 milyon liralık sermaye bedeli ile 5 Şubat'ta Fatih, İnebey Mahallesi'nde kuruldu.

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Aytek Mutlu ve İbrahim Umut Berker ortaklığında kuruldu.

Caprice Gold’un tasfiyesi için harekete geçildi!

İstanbul 3. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflâsına karar verilen Caprice Gold Gayrimenkul Yatırım Turizm şirketinin tasfiyesine başlanması için harekete geçildi. Fadıl Akgündüz'e ait 'Jet Fadıl' markasının da olduğu 17 markaya iflas şerhi konuldu.

Asteria Gold Emlak Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asteria Gold Emlak Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Areezoo Sayadi Seyedi ve Fadime Güney ortaklığında kuruldu.

Gold Group Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gold Group Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hanıyeh Zareı ve Reza Gholızadeh Sarvarı tarafından kuruldu.

Gold Star Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli Ahmad Monir Wisho tarafından kuruldu.

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Investment İnşaat Gıda Turizm ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özkan, Maher Hussein Ismail Abulefeh ve Mikdad Alzghoul ortaklığıyla kuruldu.

Bakırköy Gold Suit Otel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Gold Suit Otel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Keskin tarafından kuruldu...

Aşiyan Gold Otelcilik Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Gold Otelcilik Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alıcı tarafından kuruldu. 

Gold River Turizm İnşaat Canlı Hayvan İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold River Turizm İnşaat Canlı Hayvan İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahrous Alnahar tarafından kuruldu. 

Atlas Gold Turizm Seyahat İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Gold Turizm Seyahat İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azız Alsoud ve Fahad Aljohanı ortaklığında kuruldu.

Gold Söve Dekorasyon İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Söve Dekorasyon İnşaat Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çimen tarafından kuruldu. 

Gold Bell İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gold Bell İnşaat Gayrimenkul Turizm Ve Danışmanlık Petrol Elektronik Otopark Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kayatekin tarafından kuruldu. 

Gold Estate Turkey Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Estate Turkey Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Cuma Kırk tarafından 600 bin TL sermaye ile bugün   kuruldu. 

Graziella Gold Turizm adres Haberi

Graziella Gold Turizm adres

Graziella Gold Turizm ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi Aksaray Şubesi, İsa Çiftçi tarafından 9 milyon liralık sermaye ile 5 Şubat'ta kuruldu. 


Graziella Gold Turizm ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi Aksaray Şubesi iş konusu; Turizm yatırımları turizm yaptırım projeleri turistik bina ve tesisler turizm eğitim tesisleri otel motel apart otel mocamp kamping pansiyon tatil köyü komple turistik tesisyüzme havuzu plaj ve turistik alanlar araziler lokanta ve kafeteryalar merketler otoparklar spor salonları gece kulübü parklar tesis etmek.


Graziella Gold Turizm ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi Aksaray Şubesi adres: Fatih, İnebey Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Caddesi,...