15 / 05 / 2024

great festivali 2014

great festivali 2014

Dünyada ilki İstanbul’da düzenlenen GREAT Festivali’nde günümüz iş dünyasında en büyük rekabet avantajlarından biri olan yaratıcılık ve yaratıcılığın ortaya koyduğu iş fırsatları masaya yatırıldı...

Dünyadaki ilk "Great Festivali" İstanbul'da 20 Mayıs'ta başlıyor!

İstanbul, 20-22 Mayıs’ta düzenlenecek GREAT Festivali’ne ev sahibi olmaya hazırlanıyor. Teknoloji ve inovasyon, moda, tekstil, tasarım, mimarlık, lüks, yiyecek-içecek, eğitim ve sağlık sektörlerinde benzersiz bir iş buluşması olacak.

Çilek'ten Mobilya Festivali'ne özel yılın en büyük fırsatı!

Bu yıl ilk kez düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek ulusal mobilya festivali, “MOSDER Mobilya Festivali” 17 Ekim 2014 - 30 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Dünya Mimarlık Festivali 2014 kazananları!

Aybaşında belli olan Dünya Mimarlık Festivali 2014 kazananlarından 33 bina, yenilikçi tasarımı küresel çapta bir öncelik haline getiriyor. 7. DMF kazananları farklı olduğu kadar nefes kesici. İşte 50 ülkeden 400 projenin katıldığı yarışmanın kazananları

Üsküdar Katibim Festivali bu akşam başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 26. Kâtibim Kültür Sanat Festivali bu yıl daha farklı kutlanacak. 19-20-21 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleşecek olan 26. Kâtibim Kültür ve Sanat Festivali, Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedefliyor.

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılıyor?

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılıyor sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 29 Ağustos tarihinde başlayan Ankara Alışveriş Festivali 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek.

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılacak?

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 29 Ağustos tarihinde başlayan Ankara Alışveriş Festivali 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek.

Ankara Shopping Fest Etkinlik programı 2014!

Ankara Shopping Fest Etkinlik programı 2014 haberimizin içinde yer alıyor. Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ankara Alışveriş Festivali 30 Nisan tarihinde Sheraton Otel’de düzenlenen organizasyonla tanıtılmıştı...

Ankara Alışveriş Festivali 01 Eylül 2014 Etkinlik programı!

Ankara Alışveriş Festivali’nin (Ankara Shopping Fest-ASF) üçüncüsü 29 Ağustos akşamı renkli gösterilerle başladı. Ankara Alışveriş Festivali 'nin açılı gongunu ünlü sanatçı Demet Akalın çaldı.

Ankara Alışveriş Festivali Demet Akalın konseriyle başlıyor!

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası nedeniyle ertelenen Ankara Alışveriş Festivali, yarın Demet Akalın konseriyle başlayacak, festival 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek

Ankara Alışveriş Festivali AVM listesi!

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası nedeniyle ertelenen Ankara Alışveriş Festivali, yarın başlayacak, festival 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek. Ankara Alışveriş Festivali AVM listesi haberimizin içinde yer alıyor...

Ankara Alışveriş Festivali'nin üçüncüsü 29 Ağustos'da başlıyor!

Ankara’ yı “ marka kent ” haline getirmeyi hedefleyen Ankara Alışveriş Festivali’nin ( Ankara Shopping Fest - ASF ) üçüncüsü 29 Ağustos 2014 tarihinde başlıyor...

Ankara Alışveriş Festivali'nin hazırlıkları sürüyor!

Ankara Alışveriş Festivali hazırlık çalışmaları kapsamında ticaret sektörünün duayenleri tecrübelerini mağaza çalışanlarıyla paylaşacak. Festival 21 Ağustos 2014 Perşembe günü saat 13.00 ile 18.00 arası gerçekleşecek.

ONS İncek Residence, WAF 2014'te finalde!

ONS İncek Residence, Dünya Mimarlık Festivali kapsamında düzenlenen ve mimarlık dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen WAF (World of Ararchitecture Festival) 2014'de finale kalma başarısını gösterdi.

Ankara Alışveriş Festivali 29 Ağustos'ta başlıyor!

Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciası nedeniyle ertelenen Ankara Alışveriş Festivali, 29 Ağustos 2014 tarihinde başlayacak, festival 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek.

great festivali 2014 Haberi

great festivali 2014

Dünyada ilki İstanbul’da düzenlenen GREAT Festivali’nde günümüz iş dünyasında en büyük rekabet avantajlarından biri olan yaratıcılık ve yaratıcılığın ortaya koyduğu iş fırsatları masaya yatırıldı.


GREAT Yaratıcılık Festivali, 20 - 22 Mayıs tarihleri arasında, Birleşik Krallık ve Türkiye’den lüks, sağlık, moda, tasarım, teknoloji, inovasyon, eğitim, şehircilik ve yiyecek ve içecek alanlarında, en girişimci, ilham verici ve hayranlık uyandırıcı şirket ve isimleri  biraraya getirdi. Birleşik Krallık ve Türk şirketleri için katma değerli iş fırsatlarının önünü açmayı hedefleyen Festivale yaklaşık 800 kişi katıldı. İlk gününde Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından da ziyaret edilen Festival, İngiliz yaratıcılığının güçlü yönlerini sergilerken, hedef sektörlerde fikir ve içgörülerin tartışılması için de benzersiz bir platform oldu.


“Yaratıcılık rekabet avantajıdır,” diyen GREAT Yaratıcılık Festivalleri Başkanı Guy Salter “İlkini...