18 / 05 / 2024

Green Oil Enerji iletişim

Green Oil Enerji iletişim

Green Oil Enerji Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Polat tarafından kuruldu.

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Güngör ve Hüsnü Karaca ortaklığında kuruldu.

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hüsnü Şimşek tarafından kuruldu.

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Emin Demir, Bülent Özgür Kılıç ve Reşat Alp Başar ortaklığında kuruldu.

Green Oil Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Green Oil Enerji Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Polat tarafından kuruldu.

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi kuruldu!

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Ölçer tarafından kuruldu. 

Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selen Kancabaş Özdemir, Dilek Tatlıdamak ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Themıs Green Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Themıs Green Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Wwttach Alfred Wılhelm imzasıyla kuruldu.

AKSA Enerji, Madagaskar'da şirket kurdu!

Aksa Enerji Üretim AŞ, Madagaskar Cumhuriyeti'nde 120 megavat kapasiteli bir fuel-oil elektrik üretim santrali tesis etmek için Aksaf Power Ltd. adında bir şirket kurduğunu duyurdu.

Green Nordic Enerji Teknoloji Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Nordic Enerji Teknoloji Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mahmut Aydın tarafından kuruldu...

Enerji devi Yingli'den Türkiye'ye 20 MW'lik GES!

Dünyanın en büyük solar panel üreticilerinden Çinli Yingli Green Energy'nin iştiraki Yingli Green Energy Europe GmbH. Türkiye'de ilk kez enerji üretimine yatırım yapacak. İşte ayrıntılar...

JM Green Çimento İnşaat Cam ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

JM Green Çimento İnşaat Cam ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kırıakos Mourad tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da Fatih, Hobyar Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara Via Green'de satışlar başladı!

Ankara'nın ilk yeşil ofisi satışa çıktı. Turizm ve enerjide yatırımları bulunan Bayraktar İnşaatın Ankara'daki yeşil bina özellikli iş merkezi Via Green yüzde 40 enerji, yüzde 50 su tasarrufu sağlıyor.

Green Oil Enerji iletişim Haberi

Green Oil Enerji iletişim

Green Oil Enerji Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Polat tarafından kuruldu.

Green Oil Enerji Limited Şirketi konusu:
1. Her çeşit yazılım ve donanım servisi, eğitimi, bilgisayarlı her türlü görsel ve sunu hizmetlerinin verilmesi. 2. Her çeşit bilgisayar donanımı, yazılımı, ekipmanları ile birlikte ticari ve sanayi mallarının ithalatı, ihracatı, alımı, satımı, komisyon alma, yurtiçinde ve dışında büro, acentelikler, bayilikler, mümessillikler açılması, verilmesine yönelik faaliyetlerde bulunulması 3. Her türlü tekstil ve tekstil ürünlerinin alımı satımını yapmak, İnternet ortamında pazarlamasını yapmak 4. Her türlü dayanıklı tüketim malları alımını, satımını ve pazarlamasını, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende olarak yapmak, bakım, onarım ve servis hizmetlerini yapmak, yedek parçalarının ticaretini yapmak. 5. Masa, sandalye, dolap, kanepe, yatak odası, oturma odaları,...