18 / 05 / 2024

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi adres

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi adres

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Ölçer tarafından kuruldu. 

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Impact Afrıca Servıces Internatıonal İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Godfrey Gulom ve Tabıtha Rhoda Kyambadde ortaklığında kuruldu.

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

West Coast Ground Servıces Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

West Coast Ground Servıces Turizm Limited Şirketi Bakırköy’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Rahim Rahimov, Alexander Rubınchik ve Igor Kochetov ortaklığı tarafından kuruldu.

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Güngör ve Hüsnü Karaca ortaklığında kuruldu.

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hüsnü Şimşek tarafından kuruldu.

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Emin Demir, Bülent Özgür Kılıç ve Reşat Alp Başar ortaklığında kuruldu.

Green Oil Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Green Oil Enerji Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Polat tarafından kuruldu.

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi kuruldu!

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Ölçer tarafından kuruldu. 

Octopus Servıces Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Octopus Servıces Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Süleyman tarafından kuruldu.

Global Tradıng Servıces İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Tradıng Servıces İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Tarek Hammamı, Mohammad Dakkak ve Ahmet Hani Pamukcuoğlu ortaklığında kuruldu. 

Mp Servıces Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mp Servıces Turizm Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Rula Afıf Abdulla Joun, Nihan Palta, Ahmet Ozan Songur, Sayed Mahmood Sharaf ve Andrea Gunz ortaklığında kuruldu. 

Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selen Kancabaş Özdemir, Dilek Tatlıdamak ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Themıs Green Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Themıs Green Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Wwttach Alfred Wılhelm imzasıyla kuruldu.

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi adres Haberi

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi adres

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Ölçer tarafından kuruldu.  

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi konusu:
1- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 2- Enerji projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri (kömür, petrol ve gaz gibi enerji yakıtları kullananlar ile nükleer, su, güneş, rüzgar ve diğer enerjiler için santrallere ve enerji iletim ve dağıtım hatlarına yönelik hizmetler) yapmak. 3- Enerji santralleri inşaatı (hidroelektrik santrali, termik santral, nükleer enerji üretim santralleri vb) yapmak. 4- Elektrikli ekipmanların kurulum hizmetleri (elektrik motorları, jeneratörler ve transformatörlerin, elektrik dağıtım ve kontrol cihazları ile diğer elektrikli ekipmanların kurulumu ) yapmak. 5- Elektrik enerjisinin iletimini (elektrik üretim kaynağından dağıtım sistemine aktaran iletim sistemlerinin işletilmesi)...