10 / 05 / 2024

Greenist evlenene kampanya

Greenist evlenene kampanya

Güneşli Bölgesi’nde yaşamın başladığı Greenist konutlarında, 23 Nisan-03 Mayıs tarihlerinde evlenenlere özel 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim kampanyası var.

Greenist’te yılbaşına özel yüzde 15 indirim!

Saray Grup imzası ile hayata geçirilen Greenist, yeni yılı çok özel bir kampanya ile karşılıyor. Projeden ev almak isteyenlere, 31 Aralık’a kadar geçerli KDV ve tapu indirimine ek olarak, peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...  

Greenist Konutları'nda Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Basın Ekspres Yolu üzerinde, Güneşli Kavşağı’nda yer alan Greenist Konutları'nda, Kurban Bayramı’na özel kampanyalar başladı. Greenist, peşin alımlarda yüzde 10, vadeli alımlarda ise bayrama özel 60 aya yüzde 0,62 ve 120 aya yüzde 0,70 faiz oranı sunuyor.

Bahçelievler Greenist'te yeni yıla özel kampanya!

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan butik proje Greenist, yeni yılı yeni evlerinde karşılamak isteyenlere özel kampanya uyguluyor. Greenist’ten daire sahibi olmak isteyenlere ekstra yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Greenist'ten yüzde 10 indirim!

SARAY Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen Greenist projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. 1 Eylül tarihine kadar sürecek kampanyada tüm daireler yüzde 10 oranında indirimle satışa sunuluyor.

Greenist Bahçelievler'de 3+1'lerde yüzde 10 indirim!

Saray Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen butik proje Greenist'te yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında projede yer alan 3+1 dairelerde 15 Haziran'a kadar yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Greenist'te evlenecek olanlara 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim!

Saray Grup tarafından Güneşli'de inşa edilen Greenist projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Evlenecek olanlara 3 Mayıs tarihine kadar 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor..

Greenist'te 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim!

Saray Grup'un Güneşli'de hayata geçirdiği Greenist projesinde, evleneceklere özel bir kampanya başladı. Buna göre, 23 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde evlenenlere özel 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim yapılacak.

Greenist Güneşli'de yüzde 10 indirim fırsatı!

Saray Grup'un Güneşli'de hayata geçirdiği Greenist projesinde, evleneceklere özel bir kampanya başladı. Buna göre, 23 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde evlenenlere özel 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim yapılacak.

Greenist 1+1 dairelerinde kampanya!

Güneşli Bölgesi’nde yaşamın başladığı Greenist konutlarında,ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat. Greenist, 5-15 Nisan tarihlerinde 1+1 dairelerde yüzde 10 oranında indirim sunuyor.

Greenist Konutları'nda bahar kampanyası!

Güneşli'de kapılarını açan Greenist Konutları'nda kampanya başladı. Saray Grup imzalı projede 1 +1 daire alacaklara yüzde 10'luk indirim yapılacak. Fırsat, 5 ila 15 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak.

Greenist görselleri!

Greenist görselleri ve fotoğrafları haberimizde yer almaktadır. Saray Grup tarafından hayata geçirilen projede daire fiyatları 277 bin 423 TL'den başlıyor...

Greenist Güneşli Evleri'nde 577 bin 949 liraya 3+1! 24 ay 0,33 faiz!

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de 20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Greenist Güneşli Evleri'nde 3 oda 1 salon konutlar 577 bin 949 liradan başlıyor. projede 24 aya 0,33 faiz oranı uygulanıyor...

Greenist telefon numarası!

Greenist projesi Saray Grup tarafından hayata geçiriliyor. Greenist telefon numarasına haberimizin içinden ulaşabilirsiniz...

Greenist evlenene kampanya Haberi

Greenist evlenene kampanya

Düğün sezonunun iyice yaklaştığı bugünlerde, Greenist evlenecek çiftleri “ev”lendiriyor. 2+1 dairelere yönelik düzenlenen kampanyada 23 Nisan-03 Mayıs tarihleri arasında yüzde 10 oranında indirim uygulaması var. Her dairenin mutlaka bir açık alanının olduğu, oda sayısı kadar otoparkın yer aldığı ve gerek açık gerek kapalı sosyal tesisleriyle dört mevsim tatil vadeden Greenist konutları, peyzaj mimarisiyle de bölgenin en yeşil projesi.


Evlenenlerin “ev”lenmesinde katkımız olsun istedik

Evlilik listelerinin ilk ve en zorlayıcı maddesinin kuşkusuz “ev” olduğuna dikkat çeken Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici “Günümüzde, bütçeye uygun ev bulunamadığı için bu özel kararı aylarca, yıllarca erteleyen çiftler var maalesef. Bizler de evlenmeye karar veren çiftlerin “ev”lenmesine katkıda bulunalım istedik. Yeni evli çiftler için ideal olan 2+1 dairelerimiz, gerek 115 metrekare ile 156...