03 / 05 / 2024

Greenist kampanya 2015

Greenist kampanya 2015

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan butik proje Greenist, konut sahibi olmak isteyenleri yazın son fırsatı ile buluşturuyor. 1 Eylül tarihinde sona erecek kampanyada tüm daireler yüzde 10 oranında indirimle satışa sunuluyor.

Greenist'te 15 Haziran'a kadar yüzde 10 indirim!

Bölgenin en yeşil projesi özelliğine sahip Greenist’te kampanyalar devam ediyor. İstanbul Bahçelievler’de yer alan butik proje Greenist, 3+1 dairelerinde 15 Haziran’a kadar yüzde 10 indirim kampanyası uyguluyor.

Greenist'te evlenecek olanlara 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim!

Saray Grup tarafından Güneşli'de inşa edilen Greenist projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Evlenecek olanlara 3 Mayıs tarihine kadar 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor..

Greenist'ten evlenenlere özel yüzde 10 indirim!

Güneşli Bölgesi’nde yaşamın başladığı Greenist konutlarında, 23 Nisan-03 Mayıs tarihlerinde evlenenlere özel 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim kampanyası var.

Greenist’te yılbaşına özel yüzde 15 indirim!

Saray Grup imzası ile hayata geçirilen Greenist, yeni yılı çok özel bir kampanya ile karşılıyor. Projeden ev almak isteyenlere, 31 Aralık’a kadar geçerli KDV ve tapu indirimine ek olarak, peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...  

TOKİ indirim 2017 kampanya şartları!

TOKİ indirim 2017 kampanya şartlarına göre yüzde 20 indirimden yararlanmak isteyenlerin gayrimenkullerini 2015 yılı sonuna kadar almış olmaları gerekiyor...

Greenist Konutları'nda Kurban Bayramı’na özel kampanya!

Basın Ekspres Yolu üzerinde, Güneşli Kavşağı’nda yer alan Greenist Konutları'nda, Kurban Bayramı’na özel kampanyalar başladı. Greenist, peşin alımlarda yüzde 10, vadeli alımlarda ise bayrama özel 60 aya yüzde 0,62 ve 120 aya yüzde 0,70 faiz oranı sunuyor.

Bahçelievler Greenist'te yeni yıla özel kampanya!

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan butik proje Greenist, yeni yılı yeni evlerinde karşılamak isteyenlere özel kampanya uyguluyor. Greenist’ten daire sahibi olmak isteyenlere ekstra yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Fuzul Yapı'dan CNR Emlak 2015 fuarına özel kampanya!

04-08 Kasım tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlen Emlak 2015 fuarı, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firmayı ve yatırımcıları bir araya getirdi.

Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Toplam 731 adet konuttan meydana gelen Moment İstanbul'da kar garantili kampanya 30 Kasım 2015 tarihine kadar uzatıldı. İşte, Moment İstanbul'da kampanya detayları!

Özyurtlar İnşaat'tan N5 Suites için özel kampanya!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesindeki suit ve double suit 50 daire için 31 Ekim 2015 tarihine kadar sürecek özel bir kampanya düzenledi. İşte ayrıntılar...

Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya İnşaat Ritim İstanbul projesinde 2015 yılının son fırsatı kampanyası başladı. İşte, Dumankaya Ritim İstanbul kampanya!

Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015!

Dumankaya İnşaat'ın hayata geçirdiği yeni kampanya ile daire bedelinin yarısını konut sahipleri, yarısını ise Dumankaya ödüyor. İşte Dumankaya fifti fifti kampanyası 2015 detayları...

2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası!

Dumankaya İnşaat fifti fifti ile yeni bir konut satın alma modelini hayata geçiriyor. Kampanya kapsamında konut bedelinin yarısını Dumankaya ödüyor. İşte 2015 Dumankaya fifti fifti kampanyası detayları...

Greenist'ten yüzde 10 indirim!

SARAY Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen Greenist projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. 1 Eylül tarihine kadar sürecek kampanyada tüm daireler yüzde 10 oranında indirimle satışa sunuluyor.

Greenist Bahçelievler'de 3+1'lerde yüzde 10 indirim!

Saray Grup tarafından İstanbul Bahçelievler'de inşa edilen butik proje Greenist'te yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında projede yer alan 3+1 dairelerde 15 Haziran'a kadar yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Greenist'te evlenecek olanlara 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim!

Saray Grup tarafından Güneşli'de inşa edilen Greenist projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Evlenecek olanlara 3 Mayıs tarihine kadar 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor..

Greenist kampanya 2015 Haberi

Greenist kampanya 2015

“Dört mevsim tatil vadediyoruz” ilkesiyle yola çıkan, bölgenin en yeşil projesi Greenist’te yaz tüm güzelliğiyle devam ediyor. Açık-kapalı yüzme havuzlarının, eşsiz peyzaj mimarinin, çocuklara yönelik oyun alanlarının ve sosyal tesislerin şehrin içinde “tatilde” hissi yarattığını belirten Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici “Malum, artık yoğun metropol hayatında hiçbirimiz uzun tatiller yapamıyoruz. Bizler de tatili evlerimize getirelim istedik ve bunun için hiçbir detaydan kaçınmadık. Bu keyfi yaşatmayı kolaylaştırmak için de, 1 Eylül’e kadar tüm dairelerimde yüzde 10 oranında indirim uyguluyoruz” dedi.