28 / 04 / 2024

Greenist projesi peyzaj

Greenist projesi peyzaj

Saray Grup'un Bahçelievler'deki butik projesi Greenist, 15 bin metrekarelik peyzaj alanıyla yeşil bir hayat vadediyor. Projede toplam 174 adet daire yer alıyor..

Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için 60 milyon TL'lik imza!

Emlak Konut GYO  tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi 59 milyon 765 bin 500 TL ihale bedeli ile Karpem Peyzaj Fidancılık İnşaat ile imzalandı. 

Kabataş Martı projesi iptal edildi!

2 yıldır çalışmaları devam eden Kabataş Martı projesi iptal edildi. Yapılacak peyzaj çalışmalarının ardından Kabataş Meydanı kullanıma açılacak.

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.

Greenist’te yüzde 12 indirimle son 12 dubleks daire!

Greenist projesi konum olarak Basın Ekspres - Güneşli Bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede yüzde 12 indirimle son 12 dubleks daire satışa sunuluyor. 

Sunay Erdem'in Meksika Duvarı Projesi birinci seçildi!

Ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem önderliğinde tasarlanan Nogales Meksika Duvarı projesi halk oylamasında birinciliğe layık görüldü. 

BALTOK'un Yeni Karesi projesi tanıtıldı!

226 bin 258 metrekarelik inşa alanı, 46 bin metrekarelik peyzaj alanı ve 1334 konuttan oluşan Yeni Karesi alanı 300 milyon TL bedel ile Balıkesir tarihinin en büyük konut projesi olarak tanıtılıyor.

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Bursa Nilüfer'de yapı ruhsatında peyzaj zorunlu oldu!

Nilüfer Belediyesi, inşaat ruhsatı alımına peyzaj projesi zorunluluğu getirdi. Uygulama ile birlikte yerel yönetimlere örnek olmak ve Bursa genelinde domino etkisi yaratmak amaçlanıyor.

AÜ Mimarlık öğrencilerinden Antalya'ya park projesi!

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü son sınıf öğrencileri, bölüm bitirme projesi olarak Mavikent Mahallesi'nde yapılması planlanan yaklaşık 65 dekarlık alandaki park için proje hazırladı.

Ordu Civil Irmağı Projesi’nde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, sosyal alanlara estetik bir görünüm kazandırmaya devam ediyor. Civil Irmağı 2. Etap Çevre Düzenleme Projesi’nde peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, proje ile Ordu’ya yeni bir yaşam alanı kazandırılacak.

Büyükerşen'den YHT yeraltı geçişi peyzaj projesi açıklaması!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof.Dr. Yılmaz Büyükerşen, Yüksek Hızlı Tren(YHT) Yeraltı Geçişi’nin üzerindeki alana yapılan ve yarım kalan peyzaj projesi hakkında bir açıklama yaptı.

Kartepe’de peyzaj ihalesi yapılacak!

Kartepe Belediyesi talep edilen, Sapanca Gölü kuzeybatı ucu kıyı bölgesi çevre düzenleme ve peyzaj projesi ile kafetarya bina yapımı işi için 9 Aralık Çarşamba günü saat 10.00’da açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Meydanı peyzaj düzenleme çalışmaları sürüyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin önemli meydanlarından olan Küçükköy Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir hale getirmek için bir peyzaj düzenlemesi projesi yürütüyor. Büyük bir hızla süren projede sona yaklaşıldı.

Greenist projesi peyzaj Haberi

Greenist projesi peyzaj

Saray Grup'un Bahçelievler'deki butik projesi Greenist, 15 bin metrekarelik peyzaj alanıyla yeşil bir hayat vadediyor. Toplamda 174 daireden oluşan ve ilk projeleri olan Greenist'in her dairesini kendileri oturacakmış gibi özen göstererek yaptıklarını söyleyen Saray Alüminyum Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici, "Greenist bizim ilk projemiz. Sektörden uzaklaşmadan, kalitesine yüzde yüz güvendiğimiz kendi malzemelerimizi kullandık. Güneşli Bölgesi'ni özellikle tercih etmemizin sebebi şehrin göbeğinde hala yemyeşil kalan bu alanda tertemiz, sakin ve huzurlu bir yaşam alanı yaratmak oldu. 

Projemizde yeşil alanlar sunmaya oldukça özen gösterdik"...