05 / 05 / 2024

Ordu Civil Irmağı Projesi’nde son durum!

Ordu Civil Irmağı Projesi’nde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, sosyal alanlara estetik bir görünüm kazandırmaya devam ediyor. Civil Irmağı 2. Etap Çevre Düzenleme Projesi’nde peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, proje ile Ordu’ya yeni bir yaşam alanı kazandırılacak.




Çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, sosyal alanlara estetik bir görünüm kazandırmaya devam ediyor. Civil Irmağı 2. Etap Çevre Düzenleme Projesi’nde peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, proje ile Ordu’ya yeni bir yaşam alanı kazandırılacak.

 

ESKİ GÖRÜNTÜSÜ ORTADAN KALDIRILDI

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen Civil Irmağı 2. Etap Çevre Düzenleme Projesi kapsamında,  rekreasyon alanında aydınlatma, çöp kovaları, oturma grupları, çocuk oyun grupları ve fitness  gruplarını yerleştirme çalışması yapıldı.

 

PROJE BEDELİ “1 MİLYON 620 BİN TL”

 

 

Proje bedeli 1 milyon 620 bin lira olan Civil Irmağı İkinci Etap Çevre Düzenleme Projesi kapsamında 1.5 km’lik yürüyüş parkuru, 10.000 m² lik park alanı, çocuk oyun alanı, fitness alanı, 10 bin m² lik pazar yeri alanı, seyir terasları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile yeşil alanlar yer alıyor.

 

Eski görüntüsü ortadan kaldırılarak sosyal alana çevirilen Civil Irmağı Çevre Düzenleme Projesi, bitkilendirme çalışmaları ile son bulacak.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön