28 / 04 / 2024

Greenist projesi telefon

Greenist projesi telefon

Saray Grup'un Bahçelievler'deki butik projesi Greenist, 15 bin metrekarelik peyzaj alanıyla yeşil bir hayat vadediyor. Projede toplam 174 adet daire yer alıyor..

Greenist’te yüzde 12 indirimle son 12 dubleks daire!

Greenist projesi konum olarak Basın Ekspres - Güneşli Bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede yüzde 12 indirimle son 12 dubleks daire satışa sunuluyor. 

Küçükyalı Plaza projesi telefon!

Deniz manzarasına sahip Küçükyalı Plaza projesinin Şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor. Küçükyalı Plaza projesi telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Nef Bahçelievler projesi telefon!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nef Bahçelievler projesi .023 konut ve 14 ticari birimden meydana geliyor. Nef Bahçelievler projesi telefon...

Sur Yapı Ispartakule projesi telefon numarası!

Toplam 57 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Sur Yapı Ispartakule projesinde 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerine yer verilen 327 daire bulunuyor.

Ofton Kavacık telefon numarası!

Ofton Kavacık projesi perşembe günü ön satışa çıkıyor. Ofton Kavacık telefon numarası 444 5 250 olarak belirlendi...

Bursa Umi Bazaar Projesi iletişim!

Dükkan alanlarının 40 metrekareden başladığı proje 6 kat halinde yükseliyor. Bursa Umi Bazaar Projesi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0224 441 79 09 olarak belirlendi.

Özak Alsancak Projesi iletişim!

İçerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM'nin bulunduğu proje toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanına yayılacak. Özak Alsancak Projesi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0 212 486 36 50 olarak belirlendi.

Çeşme'de yayalaştırma projesi hızlandı!

İzmir’in Çeşme ilçesinde, kentin çehresini değiştirecek yayalaştırma projesi hız kazandı. Proje kapsamında Uzun Sokakta başlayan çalışmalarda, sokağın alt yapısı tamamen elden geçirilerek, elektrik ve telefon hatları da yer altına alındı.

Nlogo İstanbul satış ofisi telefon!

İstanbul Esenyurt 'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi 7 blok şeklinde inşa ediliyor. Nlogo İstanbul satış ofisi telefon numarası 0850 460 90 97 olarak belirlendi.

Eston Mahallem telefon numarası!

Eston Mahallem telefon numarası ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Polatyol Yapı'nın projesi Eston Şehir Mahallem'de daire teslimleri Haziran 2017 yılında yapılıyor...

Kartal DKY Sahil satış ofisi telefon!

Ön talep süreci devam eden proje kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Kartal DKY Sahil satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY Sahil Projesi iletişim!

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen proje toplam 140 adet daireden meydana gelecek. DKY Sahil Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelen proje Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla hayata geçirilecek. Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu Velvet Towers Projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 551 02 12 olarak belirlendi.

Greenist projesi telefon Haberi

Greenist projesi telefon

Saray Grup'un Bahçelievler'deki butik projesi Greenist, 15 bin metrekarelik peyzaj alanıyla yeşil bir hayat vadediyor. Toplamda 174 daireden oluşan ve ilk projeleri olan Greenist'in her dairesini kendileri oturacakmış gibi özen göstererek yaptıklarını söyleyen Saray Alüminyum Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici, "Greenist bizim ilk projemiz. Sektörden uzaklaşmadan, kalitesine yüzde yüz güvendiğimiz kendi malzemelerimizi kullandık. Güneşli Bölgesi'ni özellikle tercih etmemizin sebebi şehrin göbeğinde hala yemyeşil kalan bu alanda tertemiz, sakin ve huzurlu bir yaşam alanı yaratmak oldu. 

Projemizde yeşil alanlar sunmaya oldukça özen gösterdik"...