15 / 06 / 2024

Greenist’te

Greenist’te

İstanbul Bahçelievler’de 174 konutla satışa çıkan Greenist’te, İstanbul’un en büyük sorunu olan “otopark” problemi tarih oluyor.

Greenist’te son daireler satışta!

Geniş kat bahçeleri, iç avluları, teras ve balkonları, çocuk parklarıyla, şehirden uzaklaşmadan doğa ile iç içe sağlıklı bir yaşam vadeden Greenist projesinde kalan son daireler satışa çıktı.

Greenist’te yılbaşına özel yüzde 15 indirim!

Saray Grup imzası ile hayata geçirilen Greenist, yeni yılı çok özel bir kampanya ile karşılıyor. Projeden ev almak isteyenlere, 31 Aralık’a kadar geçerli KDV ve tapu indirimine ek olarak, peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...  

Greenist Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Greenist Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Onay tarafından kuruldu.

Greenist bahar kampanyası 2019!

Saray Grup güvencesiyle hayata geçirilen Greenist’te bahar kampanyası başladı. Bahar kampanyası kapsamında, peşin alımlarda 10 daireye özel yüzde 15 indirim ve kişiye özel ödeme fırsatları sunuluyor...

Greenist’te yüzde 12 indirimle son 12 dubleks daire!

Greenist projesi konum olarak Basın Ekspres - Güneşli Bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede yüzde 12 indirimle son 12 dubleks daire satışa sunuluyor. 

Greenist’te yüzde 12 indirim fırsatı!

İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün daha da değerlenen Basın Ekspres-Güneşli bölgesinde yer alan Greenist, Temmuz sonuna kadar satış ofisine gelen müşterilerine yüzde 12 indirim fırsatı sunuyor.

Greenist'te dairelerin metrekaresi 5 bin 30 TL'den başlıyor!

Basın Ekspres-Güneşli bölgesinin gizli vahası Greenist yılın 6 ayını açık havada geçirmek isteyenlere sayısız seçenek sunuyor. Greenist projesinde dairelerin metrekare fiyatları ise 5.030 TL’den başlıyor.

Greenist’ten sürpriz yüzde 12 bahar indirimi!

Şehirden uzaklaşmanın en kısa yolu Greenist’te bahar indirimle geldi. Greenist, metrekaresi 5 bin 30 TL’den başlayan fiyatlarla kat bahçeli ya da dubleks bir eve kolaylıkla kavuşma olanağı sunuyor.

Greenist Güneşli ödemeleri!

Greenist Güneşli projesinde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. İşte, Greenist Güneşli ödemeleri...

Greenist’te yüzde 0,49 faizle 60 ay vade fırsatı!

İstanbul’un hızla gelişen ve her geçen gün daha da değerlenen Basın Ekspres - Güneşli aksında yer alan Greenist’ten ev sahibi olmak için büyük fırsat kampanyası başladı. Şehrin içindeki yeşil konforun adresi Greenist evleri, şimdi 60 aya yüzde 0,49 ve 120 aya yüzde 0,75 özel faiz oranıyla satışta.

Greenist’te son dubleks daireler!

Şehrin yeni yüzü Basın Ekspres - Güneşli aksında yer alan Greenist, dubleks evleriyle konforun alanını genişletiyor. Greenist’in 148 metrekare ile 350 metrekare arasında değişen dubleks dairelerinden almak için şimdi son fırsat.

Greenist'te bahar kampanyası başladı!

İstanbul’un hızla gelişen Basın Ekspres bölgesinde yer alan Greenist Projesinde bahara özel kampanyalar başladı. Yaşamın başladığı projede, daire satış bedelinin yüzde 75’ ine kadar çok özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunuyor.

Bahçelievler Greenist'te yeni yıla özel kampanya!

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan butik proje Greenist, yeni yılı yeni evlerinde karşılamak isteyenlere özel kampanya uyguluyor. Greenist’ten daire sahibi olmak isteyenlere ekstra yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Greenist’te Haberi

Greenist’te

Greenist, koru içerisindeki konumu ve her dairenin kendine has balkon veya terasıyla doğayla iç içe bir yaşam sunarken; İstanbul’un en büyük problemi olan otopark sorununu da kökten çözüyor. 1+1’lere tek, 2+1’lere iki, 3+1’lere üç, 4+1’lere dört araçlık kapalı otopark imkanı sunmasının yanı sıra; misafir araç bölmesi ile de Greenist’teki yakınlarını ziyaret edecek kişilere rahatlık sağlıyor.  Projede fiyatlar 277 bin liradan başlıyor.


Ayrı otopark giriş çıkışıyla çocuklar güvende

Greenist’teki doğallığın, yeşilliğin ve sakinliğin içerisinde konut sakinlerinin hiçbir şekilde huzurlarının bozmamak için otopark konusuna büyük öncelik verdiklerini söyleyen Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı “İstanbul her geçen gün kalabalıklaşıyor. Bazen gideceğimiz yere ulaştıktan sonra en az yarım saatimiz de park yeri aramakla geçiyor. Biz Greenist’te oda başına bir araçlık park yeri ve...