08 / 05 / 2024

Greenox ağaç dikimi

Greenox ağaç dikimi

İstanbul, dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey orman projesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Greenox basın toplantısı 6 Temmuz'da gerçekleşecek.

İstanbul Havalimanı için yeşil harekât!

Taşınma işlemleri 3 Mart'ta tamamlanarak ilk fazı yüzde yüz oranında açılacak İstanbul Havalimanı için 5 yılda 5 bin hektar alana 10 milyon ağaç dikimi gerçekleştirilecek.

IFC’den Greenox’a “EDGE” Yeşil Bina Sertifikası!

Aycan & Feres İş Ortaklığı tarafından Çeliktepe’de inşa edilen Greenox projesi Uluslararası Finans Kurumu (IFC) tarafından başlatılan EDGE Yeşil Bina Sektörel Gelişim Programı kapsamında Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifika almaya hak kazanan binası seçildi. 

Greenox'a “EDGE” sertifikası!

Dünya Bankası Grubu üyesi IFC (Uluslararası Finans Kurumu) tarafından Greenox projesine EDGE (Yüksek Verimlilik için Tasarımda Mükemmellik) Sertifikası verildi.

Greenox’un ilk ağacı dikildi!

Aycan-Feres İş Ortaklığı imzası taşıyan yeşil bina projesi Greenox’un ilk ağacı dikildi. Kentsel dönüşüme yeni bir soluk getiren Greenox, tamamladığında Türkiye'nin ilk, dünyanın 2. dikey ormanı unvanına sahip olacak.

Eskişehir'de yeşil alanlar çoğalıyor!

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, park yapım çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi ve Alpu Kavşağı mevkilerindeki boş alanlara ağaç dikimi ve yeşillendirme çalışması gerçekleştiriyor.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Org. Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Eskişehir Batıkent'e 12 bin metrekarelik park yapılıyor!

ESKİŞEHİR Büyükşehir Belediyesi Batıkent’e 12 bin metrekarelik yeni bir park kazandırıyor. Orgeneral Hüseyin Kıvrıkoğlu Caddesi üzerinde yapımına başlanan parkta alan düzenlemesi ve ağaç dikimi tamamlandı.

Greenox Residence satışa çıktı! Metrekaresi 6 bin 900 TL'ye!

Aycan ve Feres İş Ortaklığı tarafından Büyükdere Caddesi’ne 400 metre mesafede hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek dikey ormanı Greenox Urban Residence, metrekaresi 6 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a dev park!

Şanlıurfa'yı yeşillendirmek adına kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar ve Maşuk TOKİ'deki başlamış olduğu peyzaj, ağaç dikimi ve park çalışmalarında sona geldi.

Şanlıurfa’da park ve yeşil alan çalışması yapılıyor!

Şanlıurfa’yı yeşillendirmek adına kent merkezi ve ilçelerde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar ve Maşuk TOKİ’deki başlamış olduğu peyzaj, ağaç dikimi ve park çalışmalarında sona geldi.

Avcılar Belediyesi Yeşilkent'te ağaç dikimi gerçekleştirdi!

Doğaya ve çevreye büyük önem veren Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan TOPRAK BENLİ çocuklarla birlikte ağaç dikti. Daha sonra dikilen ağaçlara çocukların ismini vererek, ağaçları çocuklara emanet etti.

Hep İstanbul'da ev alana dikili ağaç hediye!

Tekten Emlak Geliştirme, İstanbul'daki yeni projesi HEP İstanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. HEP İstanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek...

HEP İstanbul’dan ev alanın üç dikili ağacı olacak!

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul’daki yeni projesi HEP İstanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık’a üçer adet fidan dikilecek.

Greenox ağaç dikimi Haberi

Greenox ağaç dikimi

İstanbul, dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey orman projesine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.


4. Levent metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde yer alan gayrimenkul projesi Greenox, İstanbul’da hızla devam eden kentsel dönüşüme “yeşil” bir yaklaşım getirecek. Dünyadaki en son trendi temsil eden sürdürülebilir mimari örneği Greenox tamamlandığında; 900 ağaçla kaplı dış cephesi ve 25.500 bitkinin dikileceği Avrupa’nın en yüksek yeşil duvarlarıyla, dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey ormanı unvanına sahip olacak.


Greenox’un ilk ağacı, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın ev sahipliğinde düzenlenecek törenle yerine yerleştirilecek. Boyu 4 metre ve ağırlığı 330 kg olan melez servi ağacı (Cupressocypris leylandii), dev bir vinçle 40 metre yüksekliğe çıkarılacak, 12. kattaki büyük saksıya dikilerek can suyu verilecek.


Doğadan aldığını doğaya geri vermeyi hedefleyen bir yeşil dönüşüm...