04 / 05 / 2024

Greenox liste

Greenox liste

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Greenox projesini değerlendirdi. Greenox projesinin parsel dönüşüm dezavantajını avantaja çeviren nadir projelerden biri olduğunu belirtti.

TOKİ Kuzeykent 2019 kura sonuçları açıklandı! İşte tam liste!

TOKİ Kuzeykent 2019 kura sonuçları açıklandı. Kura çekilişi Neşet Ertaş Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. İşte tam liste... 

Merkezefendi kura sonucu 2019 isim isim tam liste!

Merkezefendi kura sonucu 2019 isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projede 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Çorum TOKİ kura sonuçları isim isim tam liste!

Çorum TOKİ kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projede toplam 50 adet daire bulunuyor.

TOKİ Sincan Saraycık 3+1 kura sonucu isim isim tam liste!

TOKİ Sincan Saraycık 3+1 kura sonucu isim isim tam liste haberimizde yer alıyor.  Proje için en düşük konut bedeli 189 bin 508 TL olarak belirlendi.

Akpınar kura sonuçları isim isim tam liste!

Toplam 141 adet konutun yer aldığı Akpınar kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. 

TOKİ Silivri 3+1 konut kura çekiliş sonuçları tam liste!

3 bin 497 başvurunun geldiği TOKİ Silivri 3+1 konutlarında 422 şanslı isim belli oldu. İşte TOKİ Silivri 3+1 konut kura çekiliş sonuçları tam liste 2018...

TOKİ Silivri kura sonuçları isim isim tam liste 2018!

TOKİ tarafından Silivri’de dar ve orta gelirli vatandaşlar için satışa sunulan 1.356 konuttan 934'ünün kurası dün, 422 konutun kurası ise bugün çekildi. Çekilişin tamamlandığı kura sonuçları açıklandı. İşte TOKİ Silivri kura sonuçları isim isim tam liste 2018..

11 Temmuz TOKİ Silivri kura sonuçları tam liste!

11 Temmuz TOKİ Silivri kura sonuçları tam liste detayları haberimizde yer alıyor. Alt ve orta gelir grubu kapsamında inşa edilen projede toplamda 1.356 adet konut bulunuyor.

TOKİ İzmir Torbalı kura sonucu tam liste 2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından İzmir'in Torbalı İlçesi'nde hayata geçirilen projedeki 286 konut için kura bugün çekildi. İşte TOKİ İzmir Torbalı kura sonucu tam liste 2018..

Greenox ev sahipleri EDGE Yeşil Bina Sertifikalarını aldı!

Türkiye’nin İlk Dikey Ormanı Greenox'un ev sahipleri EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) yeşil bina sertifikalarını aldı.

TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir kura sonuçları tam liste 2018!

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. etapta kura çekilişi gerçekleşti. İşte TOKİ Gaziantep Kuzey Şehir kura sonuçları tam liste 2018..  

TOKİ Amasya Suluova kura sonucu tam liste!

TOKİ Amasya Suluova kura sonucu tam liste belli oldu. Kura çekilişi bugün gerçekleştirilen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daireler yer alıyor.

Kayaşehir TOKİ kura çekilişi 2018 sonuçları esas liste!

Kayaşehir TOKİ kura çekilişi 2018 sonuçları esas liste açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak. Proje kapsamında 605 adet daire bulunuyor.

Greenox liste Haberi

Greenox liste

Sürdürülebilir kentler pek çok disiplinin ortak konusu. Planlamacıların, mimarın, kredi dünyasının, global markaların ana konusu ekonominin de yaşamın da sürdürülebilir olması. Levent, Büyükdere Caddesi'ne 400 metre mesafede parsel dönüşümler çerçevesinde hayata geçirilen Greenox, parsel dönüşüm dezavantajını avantaja çeviren nadir projelerden biri. Ekoloji çok geniş bir kavram, yapımda, kullanımda, yıkımda her türlü doğada yok olan ürünlerden bahsediyoruz, tam anlamıyla gerçekleştirmek çok zor. Lakin enerji etkin binalar nihayet yapılmaya başlandı. Greenox kent merkezinde sürdürülen en korunumlu binalardan biri. Keza, Greenox, tükettiği suyun yüzde 40'ını yağmur suyu ve gri su dönüşümünden sağlıyor. Güneş panelleri ile yüzde 50 enerji tüketiminde tasarruf sağlayan, atıklarda yüzde 70, karbon salınımında yüzde 33 ila 39 arasında azalma sağlayan bir yapı planlanmış. 


KENDİSİ YEŞİL BİNA 


Feres Gayrimenkul Yönetim Kurulu Eşbaşkanı...