01 / 05 / 2024

Grethe Nielsen

Grethe Nielsen

Al-Den Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Grethe Nielsen ve Knud Boe Nielsen tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu

Şişecam Düzcam T Buluşmaları'nda iki ünlü mimarı ağırlıyor!

Bir hafta arayla iki farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Şişecam Düzcam T Buluşmaları’nın ilk konuğu Danimarka merkezli 3XN Architecture’ın kurucusu Mimar Kim Herforth Nielsen oldu. 

Kentsel dönüşüm evlerdeki yatak odası sayısını azalttı!

Nielsen'in MOSDER için yaptığı araştırmaya göre evlerde yatak odası takımı bulunurluğu yüzde 76'ya düştü. MOSDER bunun nedeninin, kentsel dönüşümle dairelerin küçülmesi olarak belirtti.

Mobilya seçiminde kadınlar söz sahibi!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)’nin, Nielsen Araştırma şirketine yaptırdığı markalı mobilya tüketicilerinin profilini ortaya koyan araştırmada ev mobilyası seçiminde kadınların karar verici olduğu ortaya çıktı

Y kuşağı markalı mobilya tercih ediyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği, Nielsen firmasına yaptırdığı araştırmalara devam ediyor. Yakın zamanda gerçekleşen araştırma sonuçlarına göre; Türkiye genelinde markalı mobilya tercih eden tüketiciler, ortalama 34 yaş ile Y kuşağında bulunuyor

Dumankaya İnşaat en beğenilen inşaat şirketi oldu!

Dumankaya İnşaat adına gerçekleştirilen Bilinirlik ve Marka Algı Araştırması'nın Nielsen tarafından hazırlanan 2015 sonuçlarına göre Dumankaya, tüketici beğeni oranını 2014’e göre yükselterek yine açık ara en beğenilen inşaat şirketi oldu.

MOSDER'den mobilya sektörü araştırması!

MOSDER, Nielsen Araştırma şirketine yaptırdığı markalı mobilya tüketicilerinin profili, ürün kullanım ve satın alma davranışları, mobilya markalarının bilinirliği ile tüketici nezdindeki imajlarını ortaya koyan kapsamlı araştırmanın sonuçlarını açıkladı.

Sur Yapı, ‘Süper Marka’ seçildi!

AC Nielsen’in bağımsız pazar araştırması ve Seçici Kurul Üyeleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 1023 marka arasından seçilen Sur Yapı 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yerini aldı.

Sur Yapı, Türkiye’nin süper markası oldu!

AC Nielsen’in bağımsız Pazar araştırması ve Seçici Kurul Üyeleri’nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 1023 marka arasından seçilen Sur Yapı 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yerini aldı.

Sur Yapı 2014 Superbrands seçildi!

Sur Yapı, Süper Marka (Superbrand) seçildi. AC Nielsen ve Seçili Kurul Üyeleri'nin birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda 2014 Superbrands (Süper Marka) listesinde yer alan Sur Yapı, tüketicilerin süper markası oldu.

Sur Yapı süper marka seçildi!

Türkiye Seçici Kurul Üyeleri ve bağımsız araştırma şirketi AC Nielsen’in birlikte yürüttüğü çalışma sonucunda seçilen ulusal ve uluslararası markalar arasında Sur Yapı yerini aldı.

Sinpaş 2014'ün süper markası seçildi!

Dünya’da 88 ülkede düzenlenen ve Türkiye’de de iki yılda bir verilen ‘Superbrands’ 2014 yılının yeni ’Süper Markaları’nı açıkladı. Seçici kurul ve AC Nielsen’in ölçümleriyle belirlenen 1023 marka arasında, Sinpaş, ‘Superbrands Türkiye’ seçildi.

Sinpaş, 2014’ün süper markası seçildi!

Türkiye’de de iki yılda bir düzenlenen “Superbrands Türkiye” 2014 yılının yeni süper markaları’nı açıkladı. Seçici kurul ve AC Nielsen’in ölçümleriyle belirlenen 1023 marka arasında, gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş, “Superbrands” s

Superbrands 2014'ün süper markalarını açıkladı!

Superbrands Türkiye, 2014'ün süper markalarını açıkladı. Nielsen'in ölçümleri de dikkate alınarak seçici kurul tarafından belirlenen 134 marka arasına bu yıl ilk kez Paşabahçe, Uğur Derin Dondurucu, Ülker Çikolatalı Gofret ve Vakko girdi.

Grethe Nielsen Haberi

Grethe Nielsen

Al-Den Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Grethe Nielsen ve Knud Boe Nielsen tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. Al-Den Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak gayrimenkul inşası alım satımı ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Al-Den Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Karaköy, Bankalar Caddesi, No:16 Şark Han...