07 / 07 / 2024

GROHE David J. Haines

GROHE David J. Haines

Dünyada Alman kalitesi ve Alman mühendisliği konusunda bugüne kadar oluşmuş “mükemmel” algısı, dünya çapında faaliyet gösteren Alman firmalarının başarısındaki en önemli etkenler arasında

Jerome David Salinger'ın evi rezidans oluyor!

ABD'li ünlü yazar Jerome David Salinger'ın evi, illüstratör porgramı Cartoon Studies etkinlikleri çerçevesinde sanatçı rezidansı olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.

Grohe Ulaşılabilir Lüks araştırmasının sonuçları şaşırttı!

GROHE ile trend araştırmalarında uzman Zukunftsinstitut’un birlikte gerçekleştirdiği “Ulaşılabilir Lüks” araştırması sonuçları, lüks konseptin geçmişe göre çok daha bireysel, fiyat etiketinden bağımsız ve kitlelerin daha kolay erişebildiği bir noktaya taşındığını gösterdi.

GROHE teknolojiyi banyo ve mutfaklara taşıyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. Teknolojik banyoların öncüsü GROHE fonksiyonellik, tasarruf ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

GROHE teknolojileri banyo ve mutfaklarda alışkanlıkları değiştiriyor!

Günlük yaşamı kolaylaştıran teknoloji, banyo ve mutfaklarda da alışkanlıkları değiştiriyor. GROHE’nin ürünleri ile duş alırken müzik dinlemek, armatürleri tek bir dokunuşla ve uzaktan kontrol etmek ya da şebeke suyundan soda üretmek mümkün.

GROHE, Lahr fabrikasında yeni bir ısı ve güç santralini devreye aldı!

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden GROHE,Lahr fabrikasında yeni bir ısı ve güç santralini devreye aldı. Uzun vadeli kaynak verimliliğine stratejik bir yatırım olarak hayata geçirilen yeni santral ile yıllık karbon salınımı 2.550 ton azaltıldı.

David Beckham ve Victoria Beckham çifti şatosunu satıyor!

Eski futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham, Fransız Rivierası’ndaki lüks şatolarını satışa çıkardı.

David Beckham, Fransız Rivierası’ndaki şatosunu 2.4 milyon dolara sattı!

İngiliz eski futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham, Fransız Rivierası’ndaki lüks şatolarını satılığa çıkardı. Çiftin vakit geçiremediği için maliyetinin çok altında satmaya karar verdi.

A And J Yatırım Silivri projesi ile 440 villa yapacak!

Arap kökenli A And J Yatırım, Silivri Balaban'da villa projesine hazırlanıyor. A And J Yatırım Silivri projesinde 440 villa ve 10 daire olacak...

David Merkel: Türkiye'deki yatırımlarda aksama olmayacak!

Atlantik Konseyi Kıdemli Uzmanı David Merkel, "FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin etkileri çok uzun sürmeyecek. Türkiye'nin bölgesel enerji rolü ülkenin ekonomik dinamizmi için anahtar bir unsur olmaya devam ediyor" dedi.

GROHE'ye 4 ödül!

Banyo ve mutfak tasarımında kendini mükemmeliyete adayan GROHE, hem tüketiciler hem de uzmanlar tarafından takdir edilen ilham verici ürünleriyle 4 farklı organizasyondan toplam 9 ödülle döndü.

İşte David Copperfield'ın Las Vegas'taki evi!

Ünlü ABD'li illüzyonist David Copperfield, 17 milyon dolar ödeyerek Las Vegas'taki en pahalı malikanenin sahibi oldu. İşte David Copperfield'ın Las Vegas'taki evi..

David Cameron 70 milyon TL'lik eve taşındı!

İngiltere'de Başbakanlık görevinden ayrıldıktan sonra koli taşıyarak görüntü veeren David Cameron'ın 17 milyon Sterlin (70 MİLYON TL) değerindeki eve taşındığı öğrenildi. Bu iki tezat durum sosyal medyada çok konuşulan konuların başında geldi.

GROHE su tüketimini yüzde 18 azalttı!

Dünyanın en büyük sıhhı tesisat üreticilerinden biri olan GROHE, Türkiye’de Şişli Camii Şerifi Vakfı ile işbirliğine giderek yoğun su kullanılan kamuya açık alanlarda su tasarrufu sağladı.GROHE Ecojoy ürünleri ile değiştirdiği yerlerde su tüketimini yüzde 18 azalttı.

GROHE David J. Haines Haberi

GROHE David J. Haines

Pek çok firma gibi Avrupa'nın tek marka altındaki en büyük sıhhi tesisat armatür tedarikçisi Grohe AG de, "Alman Malı" kimliği ve yerleşmiş inovasyon ve kalite algısıyla büyük bir başarıya imza atıyor. Grohe, 2011 yılındaki yeni satış ve kar rakamlarının ardından, başarılı performansını 2012 yılında da sürdürüyor.  


2011: GROHE Group için başarılı bir yıl 


GROHE, 2011 Temmuz ayından beri, yüzde 50,1 hissesine sahip olduğu Joyou Grohe Holding AG üzerinden Joyou AG'nin çoğunluk hissesini elinde bulunduruyor. GROHE Group (GROHE, Joyou), 2011 mali yılında konsolide satış gelirlerini önceki yıla göre yüzde 19 artışla 1.165 milyon EUR seviyesine çıkardı. Joyou hariç rakamlar göz önünde bulundurulduğunda bile, GROHE, bir önceki yıla ait 980 milyon EUR seviyesindeki satış rakamını 2011 yılında 1.020 milyon EUR gibi rekor...