02 / 10 / 2024

grohe Mimarlar İşlerini Anlatıyor

grohe Mimarlar İşlerini Anlatıyor

Dört etkinlikten oluşan seminerler dizisinin ilki gerçekleşirken 20 mimar işlerini anlattı ve seminerlerin görüntüleri 10 dakikalık videolarla sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Mimarlar İşlerini Anlatıyor semineri 24 Mayıs'ta!

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları’na devam ediyor.

GROHE'den Mimarlar İşlerini Anlatıyor semineri!

Dört etkinlikten oluşan seminerler dizisinin ilki gerçekleşirken 20 mimar işlerini anlattı ve seminerlerin görüntüleri 10 dakikalık videolarla sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Mimarlar ihale takip merkezi kurdu!

Kent mücadelesinde imar planlarını parsel parsel takip eden Mimarlar Odası Ankara Şubesi , ihale takip merkezi kurarak, kentsel hizmetlerde ki ihale süreçlerini de masaya yatıracak.

Grohe Live Center Barcelona'da sergileniyor!

GROHE’nin Barselona’daki 40. yıldönümünde açılan ve şirketin sofistike sıhhi tesisatlarını görme, test etme ve hissetme imkanının sunulduğu yeni Live Center’dan, sadece müşteriler değil, mimarlar, planlamacılar ve iç mimarlar da yararlanacaklar.

GROHE Grohtherm 200 New ürününü tanıtıyor!

Başarılı bir ürünün yeni nesil modeli için GROHE, yeni nesil termostatik Grohtherm 2000 New ürününde, iyi bir termostatın tüm temel fonksiyonlarını ve özelliklerini daha da geliştirdi.

Koleksiyon / İstanbul SMD Mimarları Ağırlıyor 27 Şubat'ta!

Koleksiyon ile İstanbul Serbest Mimarlar Derneği’nin ortak çalışması olan mimari proje sergilerinin dokuzuncusunun konuğu CM Mimarlık

Serhat Sabaz, Grohe Türkiye Ülke Müdürlüğü’ne getirildi!

Türkiye ve Gelişmekte Olan Pazarlar Proje Müdürü olarak görev yapan Serhat Sabaz Grohe Türkiye Ülke Müdürlüğü’ne getirildi

GROHE, Copacabana Palace’ın banyolarında yer aldı!

Kentin simgesi haline gelen lüks otel tarihi ihtişamını daha da pekiştirmek için baştan aşağıya yenilenirken banyolarda GROHE armatür ve duşları seçildi

Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor'un 2'ncisi Kapadokya'da başlıyor!

Kalebodur'un, toplumu ve mimarlığı ilgilendiren değerlere sahip çıkma misyonuyla düzenlediği ''Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor'' isimli toplantı dizisinin ikincisi, ''Kentsel Dönüşüm'' başlığı altında bugün Kapadokya'da başlıyor

Mimarlar için Düşünürler'in 2.'si Mimarlar için Heidegger çıktı!

“Mimarlar için Düşünürler” dizisinin ikinci kitabı Mimarlar için Heidegger YEM Yayın’dan çıktı!

GROHE 2012'nin dördüncü çeyreğinde yüzde 12 büyüdü!

GROHE geçtiğimiz yıl tüm bölgelerde olumlu gelişmeler sergiledi. Tek marka altında faaliyet gösteren Avrupa’nın en büyük ve dünyanın önde gelen sıhhi tesisat tedarikçisi olarak, dördüncü çeyrekte yüzde 12 büyüme gerçekleştirdi.

Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor toplantısında camiler ele alındı!

"Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" toplantısında buluşan mimar ve yazarlar, "21. yüzyılda neden böyle camiler yapıyoruz?" konusunu hem mimari hem de sosyal açıdan ele aldı.

GROHE Rio de Janerio’daki Copacabana Palace’ın banyolarında!

Kentin simgesi haline gelen lüks otel tarihi ihtişamını daha da pekiştirmek için baştan aşağıya yenilenirken banyolarda GROHE armatür ve duşları seçildi

grohe Mimarlar İşlerini Anlatıyor Haberi

grohe Mimarlar İşlerini Anlatıyor

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları’nın ilki düzenlendi. 29 Mart Salı günü ilk ayağı gerçekleşecek olan seminer serisinin teması ise “Su” oldu. # Dünya Su Günü’nün hemen ertesinde yapılan etkinlikte, suyun baskın bir mimari öğe olarak kullanıldığı, suyun etrafında şekillenen güncel projeler izleyicilere aktarıldı.


Sıhhi tesisat sektöründe kalite, tasarım, teknoloji ve işlevselliği öne çıkaran ürünleriyle mimarlara geniş seçenekler sunan GROHE ile, mimarlığın Türkiye'de nitelikli bir şekilde uygulanabilmesi için çalışmalarını sürdüren Arkitera Mimarlık Merkezi’nin gerçekleştireceği seminerler dizisine 20 mimar katılım...