10 / 05 / 2024

Gs store mağazaları kapandı mı

Gs store mağazaları kapandı mı

Galatasaray’ın resmi ürünlerini satan GS Store, koronavirüs salgınının önüne geçebilmek için mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldığını açıkladı…

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

GS Store mağazalarını kapattı!

Galatasaray’ın resmi ürünlerini satan GS Store, koronavirüs salgınının önüne geçebilmek için mağazalarını geçici olarak kapatma kararı aldığını açıkladı…

Baymak'tan yeni konsept mağazaları: Orange Store!

Baymak, ısıtma sektöründe tasarım ve yapısıyla bayi ve organizasyonunda yeni yapılanmaya başladı. Baymak hem tüketiciyi hem de sektörü yeni konsept mağazaları olan Orange Store'larla tanıştırdı.

Galatasaray Eski GS Store Mağazası’nın arazisi için yetki isteyecek!

Ma­aş sı­kın­tı­sı ya­şa­nan Galatasaray'da, Baş­kan Duy­gun Yar­su­vat, İstanbul Mec­idi­ye­köy’de­ki es­ki GS Sto­re Ma­ğa­za­sı’nın ara­zi­si için yet­ki is­te­ye­cek. Arsa, es­ki Ali Sa­mi Yen Sta­dı'nın he­men ya­nın­da...

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Gold mağazalarını indirim kampanyasıyla açılıyor!

GOLD'UN Pendik ve Neomarin AVM ve Gebze mağazaları büyük indirim kampanyasıyla açılıyor. 26 Nisan Cumartesi günü sabah saat 8'de gerçekleşecek açılışlara teknoloji meraklılarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

TEM 2'nin Cadde mağazaları satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen ve de Gaziosmanpaşa' da hayata geçirilen Avrupa Konutları TEM 2' nin cadde mağazaları satışa çıkıyor.

Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

TEM 2'nin mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkacak!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek...

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa sdilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta projenin satış ofisinde düzenleyeceği açık artırma ile gerçekleşecek.

Avrupa Konutları Tem 2'nin cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışa çıkıyor!

ARTAŞ Grubu'nun Gaziosmanpaşa'da hayata geçirdiği Avrupa Konutları TEM 2'nin cadde mağazaları satışa çıkıyor. 64 ila bin 899 metrekare arasında değişen 34 adet cadde mağazasının muhammen bedeli ise 450 bin TL'den başlıyor...

Gs store mağazaları kapandı mı Haberi

Gs store mağazaları kapandı mı

GS Store'un Twitter'dan hesabından mağazalarını geçici olarak kapatılacağı duyuruldu.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; GS Store'un Twitter'dan yaptığı açıklamada, sağlığın her zaman öncelikli olduğunun altı çizilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Çalışanlarımızın, sizlerin ve ailelerinizin sağlığı her zaman önceliğimizdir. Tüm dünyaya yayılan ve etkisi altına alan koronavirüs (Kovid - 19) riski devam ederken bugünden itibaren tüm GS Store mağazalarımızı geçici olarak kapatma kararı almış bulunuyoruz. Bu süreçte her zamanki gibi çalışanlarımızın haklarını korumaya ve yanlarında olmaya özen göstereceğiz. GS Store'a www.gsstore.org adresinden ulaşmaya devam edebilirsiniz. Bu süreci hep birlikte en kısa zamanda atlatacağımızı umuyoruz. Sağlıklı günler dileriz."

İpekyol, koronavirüs sebebiyle Türkiye'deki tüm mağazalarını kapattı!

JP Morgan bin şubesini...