17 / 05 / 2024

GSD Denizcilik ulaşım

GSD Denizcilik ulaşım

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat ve Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul GSD Dış Ticaret ile birleşti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün sermaye artırımına SPK'dan onay!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 52 milyon 180 bin 855,64 TL olan çıkarılmış sermayesi 97 milyon 819 bin 144,34 TL bedelli artırılarak 150 milyon TL'ye çıkarıldı.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Esra Mutlu'nun, yatırımcı ilişkileri bölüm üyeliğine Koray Beşok'un atanmasına ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 26 Mayıs 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 3 Haziran 2021 tarihinde tescil edildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı için bağımsız denetimini yapmak üzere Yönetim Kurulu tarafından Bağımsız Denetim Kuruluşu olarak seçilen KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. bağımsız denetim kuruluşu olarak onaylandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul, sermaye artırımından 1.5 milyon dolarlık fon elde etti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün bedelli sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanımına ilişkin revize raporu yayınlandı. 

Polatkan Obay, GSD Denizcilik Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından 22 Ocak 2013 tarihinden itibaren Kıdemli Kiralama Müdürü olarak görev yapan Polatkan Obay'ın 7 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmasına karar verildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün aday gösterme komitesi raporu onaylandı!

GSD Denizcilik Gayrimenku'ün bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının bağımsızlık ölçütlerini taşımış olduklarını tespit eden aday gösterme komitesi raporu onaylandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün sermaye artırımı için izahname hazırlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün çıkarılmış sermayesinin 150 milyon TL'ye yükseltilmesi hususundaki ihraç talebine ilişkin olarak hazırlanan taslak izahnamenin onaylanması talebiyle SPK'ya başvuruldu.  

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün kar dağıtım politikası önerisi onaylandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün söz konusu politikanın her yıl tekrar değerlendirilmesinin, şirketin 2020 yılı Olağan Genel Kurulu'na önerilmesine, katılanların oy birliği ile karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için değerleme şirketini seçiyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı hesap dönemi denetiminin yapılması hususunda KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün fon kullanım raporu yayınlandı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 33'üncü maddesi kapsamında hazırlanan 'Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Amacına İlişkin Raporu' yayınladı. 

GSD Denizcilik ulaşım Haberi

GSD Denizcilik ulaşım

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Bu açıklama 13.11.2014 18:11:59 tarihli açıklamamız ekinde gönderilmesi gereken dosyaların kap sistemindeki dosya büyüklük sınırlaması nedeniyle bir kerede gönderilememesi sebebiyle eksik kalan dosyaların tamamlanması amacıyla...