04 / 05 / 2024

GT Capital Sukuk Kariyer

GT Capital Sukuk Kariyer

GT Capital, Dünyada ve Türkiye’de yükselen “İslami Finans ve SUKUK” alanında kariyer yapmak isteyenleri sertifikalı Sukuk Kariyer Programına çağırıyor

Bilekteki yapay zeka Huawei Watch GT Runner satışa çıktı! İşte özellikleri ve fiyatı…

Giyilebilir teknoloji cihazlarının en yenisi, merakla beklenen Huawei Watch GT Runner Türkiye’de satışa çıktı. İşte Huawei Watch GT Runner ile ilgili tüm merak edilenler ve Türkiye satış fiyatı…

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hakan Çetin, Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Turkcell Pasaj'dan Poco X3 GT'ye 800 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Turkcell Pasaj'dan bir indirim daha geldi! Bu kez indirim Poco X3 GT'ye uygulandı, tam 800 lira! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe Türkiye'de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Türkiye'de otomobil pazarlarında büyük bir paya sahip olan Mercedes, ailesine bir yeni üyesini daha ekledi. AMG GT 4-Kapı Coupe modelini Türkiye'de satışa sundu! Güncel fiyat listesini ve özellikleri görünce şok olacaksınız. İşte AMG GT 4-Kapı Coupe hakkında merak edilenler...

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Capital Ventures AG tarafından kuruldu.

Priem Capital İnvest İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Priem Capital İnvest İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ademı Aralbayeva ve Derviş Bülbül ortaklığında kuruldu.

Capital Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Capital Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bernd Mıchael Eısele ve Mustafa Coş ortaklığında kuruldu.

Ng Capital Turizm Tekstil İnşaat Gıda Emlak Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ng Capital Turizm Tekstil İnşaat Gıda Emlak Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Bozali Malıka Stakhanova Nurbek Ysyranov ve Zhanna  Ysyranova tarafından kuruldu.

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

Myb Capital İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myb Capital İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Samır Gurbanov tarafından kuruldu.

Roots Capital İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Roots Capital İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Moradı tarafından kuruldu.

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı! 

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama'nın Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, toplamda 100 milyon TL nominal değerli, alım satıma dayalı kira sertifikalarına ilişkin tertip ihraç belgeleri yayınlandı. 

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama 1 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama, Aktif Yatırım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olacağı yapıda, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 1 milyar TL tutarına kadar alım satıma dayalı kira sertifikası ihracına karar verdi.

GT Capital Sukuk Kariyer Haberi

GT Capital Sukuk Kariyer

İslami Finans ve sukuk konusunda çalışmalar yürüten GT Capital, Türkiye'de ekonomi ve iş çevrelerince önemi sıklıkla vurgulanan sukuk üzerine bir kariyer programı başlattı. 


Sukuk ve İslami Finans enstrümanları hakkında-Londra  ve  Körfez formatında -konulara vakıf olan uzmanların sayısını arttırmayı hedefleyen GT Capital, sukuk konusunda Kuveytli partnerleri ile birlikte geliştirdikleri "SUKUK Kariyer Programını" hayata geçirdi. 


Program şöyle;


Dünyada ve Türkiye’de yükselen

“İslami Finans ve SUKUK” 

Sertifikalı “Sukuk  Kariyer Programı”

18-19-20-21 Haziran 2012

***

Yatırım ve Proje Finansmanında

“SUKUK  Fonları  Yapılandırılması” Semineri

21 Haziran Perşembe 2012 Saat 13.30-17.30

Sheraton Hotel – Maslak

 Tlf: 0212 643 9009, 0541 643 9010

www.cifa-tr.com, [email protected]

Sukuk Kariyer Programı için