15 / 05 / 2024

gübre akaryakıt kredisi

gübre akaryakıt kredisi

Çiftçilere tarlaların boş kalmaması ve üretimde devamlılık için akaryakıt, gübre, yem ve tohum desteği başladı. 6 ay boyunca sürecek kampanya kapsamında verilecek destek için faiz istenmiyor.

Akaryakıtta yeni ay müjdesi! Yarın indirim geliyor: 1 litre benzin kaç TL? Güncel akaryakıt fiyatları 1 Mayıs!

Akaryakıtta yeni ayın ilk indirim müjdesi geldi. Peki 1 litre benzin kaç TL? Güncel akaryakıt fiyatları 1 Mayıs!

Akaryakıt fiyatlarında bugün! Benzin ve motorin güncel fiyatları (30 Nisan 2024 fiyatları)

30 Nisan 2024 motorin ve benzin fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile birlikte değişkenlik gösteriyor. Bu kapsamda belirtilen  rakamlarda bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 

Akaryakıt fiyatlarında bugün! Benzin ve motorin güncel fiyatları...

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile birlikte değişkenlik göstermektedir. Buna göre, bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı?

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında zam beklentisi! Güncel akaryakıt fiyatları 22 Nisan 2024! 

Sürücüler uzun zamandır sakin seyreden akaryakıt fiyatlarında yeni zam ya da indirim beklentisi olup olmadığını merak ediyor. İşte Opet, Total, PO 22 Nisan 2024 fiyat listesi...

Mazota zam var mı? Seçim sonrası benzin, motorin, LPG litre fiyatı kaç TL oldu? Güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024!

Petrol 87 dolar seviyesine yükseldi. Araç sahipleri petrol fiyatlarında yaşanan yükselişlerin benzin ve mazot fiyatlarına yansıyıp yansımadığını merak ediyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları 2 Nisan 2024...

Motorine gece yarısı zam geldi! Benzine de zam gelecek mi? 23 Aralık 2023 güncel akaryakıt fiyatları!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ve vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Motorine gece yarısı 1 lira 61 kuruş zam geldi. Peki benzine de zam gelecek mi?

Gübre Fabrikaları, Şişli'de 110 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., İstanbul Şişli'de yer alan gayrimenkullerini kapalı teklif usulü ile satıyor. Peki Gübre Fabrikaları'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Gaziantep'te bulunan çiftçilere 3 bin 800 ton tohum ve gübre desteği verildiği açıklandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik 3 bin 800 ton tohum ve gübre dağıtımı gerçekleşti. Tarımın dünya ve ülkemiz için çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak, sektöre teşvik ve destek uygulamaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

Benzin ve motorine peş peşe zam! SON DAKİKA: Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler şimdi bakın! 

Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol ile dolar kurunda yaşanan artışlardan doğrudan etkileniyor. Akaryakıtta zamlar peş peşe geliyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt ve LPG’de yeri göğü inletecek karar! Tarihler resmen açıklandı! Duyanlar kuyruk oluşturacak!

Son dönemlerde benzin, motorin ve LPG’ye gelen zamlar nedeniyle fiyatlar fahiş noktalara ulaşmıştı. Zamların ardından gelen indirimler araç sahiplerini tatmin etmezken, gözler bankaların akaryakıt kampanyalarına çevrildi. Yapı Kredi ise bu kapsamda çok konuşulacak bir kampanyaya imza attı.

Ve beklenen oldu: Motorine büyük indirim geldi! İşte 7 Ekim 2023 güncel akaryakıt fiyatları

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken, benzin ve motorin fiyatları da sürekli olarak indirim ve zam haberleriyle değişiyor. Bugün, akaryakıt litre fiyatlarında herhangi bir indirim veya zam olup olmadığını merak ediyor musunuz?

Benzine ikinci indirim pompaya yansıdı! İşte güncel akaryakıt fiyatları

Benzine dün gece gelen indirimin ardından bu gece de indirim geldi. Motorinde ise bu gece de fiyat değişimi yaşanmadı.  Uzman isim akaryakıt fiyatlarının gelecek dönemdeki seyrini anlatarak “Ben kısa vadede düşüş beklemiyorum” diye konuştu.

Akaryakıt fiyatlarında müjde! Dev indirim geldi

Petrol fiyatlarındaki yükselişle birlikte yurttaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takip ediyor. Benzine bu gece yarısından geçerli olmak üzere indirim geldi. 5 Ekim 2023 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel akaryakıt fiyatları...

gübre akaryakıt kredisi Haberi

gübre akaryakıt kredisi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), üreticilerin finansmana erişimde en büyük destekçisi TEB Harman Kart’ta ek faizsiz dönem avantajı ve yeni iş birlikleriyle, tarım kredilerinde mayıs ayına özel avantajlı faiz oranı ve 3 yıla varan vade seçenekleri sunuyor.

TEB açıklamasına göre, banka, 2007 yılından bu yana Tarım Bankacılığı alanında sunduğu ürün ve hizmetlerle hem ülke ekonomisinin gelişmesi hem de üreticilere destek olmak için çalışmalarına devam ediyor.

Ülke genelindeki tüm üreticilerin 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü kutlayan banka, bu kapsamda üreticilerin finansmana erişimde en büyük destekçisi TEB Harman Kart’ta ek faizsiz dönem avantajı ve yeni işbirlikleriyle, tarım kredilerinde mayıs ayına özel avantajlı faiz oranı ve 3 yıla varan vade seçenekleri sunuyor.

Üreticilerin temel girdilerinin temininde önemli bir rol oynayan ve faizsiz dönem avantajı ile geri ödeme imkanı...