02 / 10 / 2024

gübre akaryakıt kredisi

gübre akaryakıt kredisi

Çiftçilere tarlaların boş kalmaması ve üretimde devamlılık için akaryakıt, gübre, yem ve tohum desteği başladı. 6 ay boyunca sürecek kampanya kapsamında verilecek destek için faiz istenmiyor.

İş Bankası faizlerini güncelledi! İş Bankası'ndan 48 ay taksitli 400 bin TL taşıt kredisi kampanyası...

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında bulunan İş Bankası sıfır araç alımları için yeni taşıt kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Faizler diğer bankalara göre daha uygun oranlar ile vatandaşlara sunulmuş durumda. 

Benzine Salı günü 1 lira 40 kuruş zam geliyor! İşte son dakika benzin zam detayları ve 20 Eylül 2024 akaryakıt fiyatları

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde benzine zam gelecek. Peki bugün akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte 20 Eylül 2024 akaryakıt fiyat listesi... 

Benzin ve motorinde indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler hemen bakın! 

Sürücüler akaryakıt fiyatlarında yeni bir zam ya da indirim olup olmadığını merakla araştırıyor. Peki benzin ve motorinde indirim var mı? İşte il il benzin, motorin, LPG 16 Eylül fiyat listesi...

14 Eylül 2024 akaryakıt fiyatları! Benzin, motorin ve LPG'de zam ya da indirim var mı?

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergi de yaşanan artışlar akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı da sürdürüyor. Benzin, motorin ve LPG'de zam ya da indirim var mı? Güncel akaryakıt fiyatları nedir?

7 Eylül 2024 akaryakıt fiyatları! Benzin ve motorinde güncel rakamlar...

Döviz kuru ve petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkiliyor. Buna göre, bugün benzin ve motorinde zam ya da indirim var mı?

Benzine tam bu kadar indirim geliyor! İstanbul, İzmir, Ankara güncel akaryakıt fiyatları ne kadar?

Sürücüler son dakika akaryakıt fiyatlarını araştırırken, bir indirim müjdesi geldi. Benzine indirim bekleniyor. İşte indirim tutarı ve güncel akaryakıt fiyatları...

26 Ağustos 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin ve motorine zam ya da indirim var mı? 

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergi artışları akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı sürdürüyor. Benzin ve motorin fiyatlarında da indirim ve zam var mı?

17 Ağustos 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin, mazot ve LPG'de zam ya da indirim var mı?

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergi artışları akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı da sürsürüyor.

Mazot ve gübre, çiğ süt, tohum üretim kırsal kalkınma yatırım desteği ödemeleri hesaplara yattı! Çiftçilere müjde! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçi destek ödemelerinin bugün hesaplara geçeceğini açıkladı. Mazot ve gübre, çiğ süt, tohum üretim kırsal kalkınma yatırım desteği alan çiftçiler dikkat...

5 Ağustos 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar oldu?

Petrol fiyatlarında yaşanan hareketlilik benzin, motorin fiyatlarını da etkiliyor. Akaryakıt fiyatlarında yeni haftada indirim haberi var. 5 Ağustos 2024 benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar?

26 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin, motorin, LPG fiyatları nasıl seyrediyor?

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergi artışları akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı da sürdürüyor.

Akaryakıt fiyatlarına 1 lira 47 kuruş indirim geldi, tabelalar değişti! Güncel benzin, motorin, LPG liyatları 25 Temmuz!

Akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından, bugün sürücülerin yüzleri güldü. Akaryakıt fiyatlarına 1 lira 47 kuruş indirim geldi. İşte 25 Temmuz 2024 akaryakıt fiyatları...

23 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin fiyatında indirim var mı? 

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergide yaşanan yükselişler akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı da sürdürüyor. Buna göre, 23 Temmuz 2024 benzin, motorin ve LPG fiyatlarında güncel rakamları ne kadar? 

gübre akaryakıt kredisi Haberi

gübre akaryakıt kredisi

Türk Ekonomi Bankası (TEB), üreticilerin finansmana erişimde en büyük destekçisi TEB Harman Kart’ta ek faizsiz dönem avantajı ve yeni iş birlikleriyle, tarım kredilerinde mayıs ayına özel avantajlı faiz oranı ve 3 yıla varan vade seçenekleri sunuyor.

TEB açıklamasına göre, banka, 2007 yılından bu yana Tarım Bankacılığı alanında sunduğu ürün ve hizmetlerle hem ülke ekonomisinin gelişmesi hem de üreticilere destek olmak için çalışmalarına devam ediyor.

Ülke genelindeki tüm üreticilerin 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü kutlayan banka, bu kapsamda üreticilerin finansmana erişimde en büyük destekçisi TEB Harman Kart’ta ek faizsiz dönem avantajı ve yeni işbirlikleriyle, tarım kredilerinde mayıs ayına özel avantajlı faiz oranı ve 3 yıla varan vade seçenekleri sunuyor.

Üreticilerin temel girdilerinin temininde önemli bir rol oynayan ve faizsiz dönem avantajı ile geri ödeme imkanı...