25 / 07 / 2024

Güçlü Yönetim iletişim

Güçlü Yönetim iletişim

Güçlü Yönetim Anonim Şirketi, İlker Güçlü tarafından 125 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Temmuz 2014 tarihinde Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Bağdat Caddesi, Rüya Apartmanı'nda kuruldu.

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygur tarafından kuruldu.

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Şirinevler Şubesi 150 milyon sermaye bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Martı GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Martı GYO'nun 31 Mayıs 2021 tarih 1075 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda yönetim kurulu komite üyeleri seçildi.

Özak GYO'nun 2020 yılı yönetim kurulu kararları!  

Özak GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin yönetim kurulu kararları yayınlandı. 

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

Atakule GYO 2020 yılı yönetim kurulu yıllık faaliyet raporu!

Atakule GYO'nun 2020 hesap dönemi yönetim kurulu faaliyet raporu şirket merkezinde ortakların incelenmesine sunuldu. 

Berat Albayrak: Ekonomi 3. çeyrek için güçlü yükseliş mesajı verdi!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Ekonomi 3. çeyrek için güçlü yükseliş mesajı verdi. Tüketici güveni yüzde 3,2 artarak 82 oldu.Yılı tahminlerden iyi noktada tamamlayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Murat Kurum: Salda Gölü çevresinde yapılaşmaya izin verilmemiştir!

Murat Kurum, Salda Gölü'nün imar planlarının onaylanmasına ilişkin, "Yapılan çalışmayla göl yüzeyi ve çevresinde herhangi bir yapılaşmaya izin verilmemiştir. Aksine daha önce ilçe belediyesince onaylanan planlardaki yoğunluklar ve nüfus projeksiyonu da yüzde 30 oranında azaltılmıştır" dedi.

Maritza İnşaat'tan Beykoz'a yeni proje!

Binin üzerinde konut inşa eden Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni projesine başlıyor. Maritza İnşaat Emir Sarıgül Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emir Sarıgül, ''Metrekare fiyatları ortalama 12 bin TL ile 15 bin TL arasında olacak" diyor.

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Demir ve Mehmet Küçükosman ortaklığında kuruldu.

Güçlü Yönetim iletişim Haberi

Güçlü Yönetim iletişim

Güçlü Yönetim Anonim Şirketi, İlker Güçlü tarafından 125 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu. 


Güçlü Yönetim Anonim Şirketi iş konusu; -Kiracı veya kat maliklerine kapıcılık hizmetleri, havuz, bahçe temizlik, ve kontrolü, bahçe ve çevre düzeni hizmetleri, ağaçlandırma ve çimlendirme gibi faaliyetleri sunma işlemleri her türlü tamir ve bakım hizmetleri, alışveriş hizmetleri, fatura ödeme hizmetleri ve benzeri her türlü hizmeti yapmak. -Profesyonel site yönetim ve işletimi hizmetleri teknik işletme yönetimi hidrofor, havalandırma, jeneratör, asansörler alarm ısıtma, klima sıhhi tesisat gibi mekanik uygulamaların bakımı, kontrolü ve onarımı -Konut, mesken, toplu konutlarla ilgili site-apartman, devre mülk yönetim hizmetlerini yerine getirmek. -Yıllık site veya binanın maliyet ve ödeme planını yapmak. -Site veya apartman giderleriyle ilgili olarak istenildiğinde kullanılan orantılı ödeme planı yapmak. -Hizmet...