05 / 05 / 2024

Güçlüer Elektrik Elektronik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Nerede

Güçlüer Elektrik Elektronik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Nerede

Güçlüer Elektrik Elektronik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Zeki Oyman tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinlenmez Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Dinlenmez tarafından kuruldu.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gülkaynak İnşaat Orman Ürünleri Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Recai Hız tarafından kuruldu.

Dev finans kuruluşundan dolarla ilgili çok kritik açıklama! Güçlü dolar hikayesi bitiyor mu?

ABD'de olumlu gelen enflasyon rakamının Fed'in faiz adımlarını yavaşlatması beklenirken, doların da diğer gelişmiş ülke paraları karşısında zayıflaması öngörülüyor. 2023 yılında ise güçlü dolar hikayesinin tamamen sona ermesi ve doların zayıflamaya başlaması beklentisi hakim. Euro ve Yen için ise to

Jadena Yapı Elektrik Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Jadena Yapı Elektrik Elektronik Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Zane İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Peyzaj Limited Şirketi kuruldu!

Zane İnşaat Hırdavat Elektrik Elektronik Peyzaj Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güllü tarafından kuruldu.

Babalar Günü’nde hangi elektronik ne hediye alınır?

Babalar Günü’nde hangi elektronik ne hediye alınır? araştırılıyor. Biricik babalarımıza bu günü unutmaması için birbirinden güzel hediyeler alınabilir. İşte Babalar Günü’ne özel hediyeleri!

Evinno Elektrik Elektronik Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Evinno Elektrik Elektronik Tasarım Anonim Şirketi Sarıyer'de Osman Kaan Erol, Murat Yılmaz ve Kutsal Anıl ortaklığında kuruldu.

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Olgay Saygılı tarafından kuruldu.

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galvano Lider Kimya Elektrik Elektronik İnşaat Dayanıklı Tüketim Züccaciye Malz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güz tarafından kuruldu. 

Güçlüer Elektrik Elektronik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Güçlüer Elektrik Elektronik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Nerede


Güçlüer Elektrik Elektronik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Zeki Oyman tarafından kuruldu. 


Güçlüer Elektrik Elektronik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegredevre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Güçlüer Elektrik Elektronik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi ; Uğur Mumcu Mah.Akzambak Sk. No:19 A...