29 / 04 / 2024

Gül İnşaat Gül Park Butik satış ofisi

Gül İnşaat Gül Park Butik satış ofisi

Gül İnşaat, Avcılar'daki butik projesi Gül Park Butik'te satışlara başladı. Kaba inşaatı tamamlanan proje 6 ay içinde teslim edilecek. Gül Park Butik'te fiyatlar 210 bin TL'den başlıyor...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe Türkiye'nin en güçlü 5 kadını!

Türkiye'nin En Güçlü Kadınları Araştırması'nın sonuçları ortaya çıktı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 5 kadın binlerce kişiye ilham veriyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünden 80 tanesine teklif geldi!

Bugün Turyap aracılığıyla gerçekleştirilen Gül İnşaat konut ve iş yeri müzayedesi sonuçlandı. 212 gayrimenkulden 80 tanesine teklif geldi. 

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Gündoğdu tarafından kuruldu. 

MY Ün İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MY Ün İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Muhammed Yusuf Ünlü tarafından kuruldu.

Gül İnşaat Gül Park Butik satış ofisi Haberi

Gül İnşaat Gül Park Butik satış ofisi


Gül İnşaat tarafından Avcılar'da inşa ediliyor olan Gül Park Butik projesi 3 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Kaba inşaatı tamamlanan Gül Park Butik projesinde satışlar yeni başladı.


Gül Park Butik projesi 64 adet daire, 12 adet mağaza ve 1 süpermarketten meydana geliyor. 4 katlı 3 blok olarak tasarlanan Gül Park Butik projesinde 1+1 dairelerden 4+1 dublekslere kadar seçenekler yer alıyor.


Gül Park Butik projesinde teslimler 6 ay içerisinde yapılacak. Kapalı otoparkın bulunduğu Gül Park Butik projesinde daire fiyatları 210 bin TL ile 650 bin TL arasında değişiyor. 


Gül Park Butik projesinde yüzde 25 peşinatla banka kredili olarak ya da Gül İnşaat bünyesinde 24 ay sıfır faizle taksitli olarak ödemeler yapılıyor. Gül Park Butik projesi Zorlu'nun 400 metre aşağısında yer alıyor.


Gül Park Butik...