06 / 05 / 2024

Gül Şirketler Grubu 2017 yatırımları

Gül Şirketler Grubu 2017 yatırımları

Gül Şirketler Grubu, şimdi de rekor sayılabilecek seviyedeki yatırımları için düğmeye bastı. 2017 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gül Şirketler Grubu, toplam 10 milyar TL değerinde yatırıma imza atmaya hazırlanıyor.

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Hasanoğlu Şirketler Grubu Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun Beykoz projesi başlıyor. Proje 700 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Şefik Gül vefat etti!

Türkiye inşaat sektörünün duayen ismi yaşamını yitirdi. Sektöre 60 yılı aşkın süre hizmette bulunan Gülsan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Gül, 79 yaşında Ankara'da hayatını kaybetti. 

ACY Şirketler Grubu 100 milyon TL ciro hedefliyor!

İnşaat, gayrimenkul, tarım-hayvancılık, turizm, dış ticaret, tekstil, halı ve filo kiralama sektörlerinde faaliyet gösteren ACY Şirketler Grubu, rotasını teknolojiye kırdı. Grup, bu yıl iki yeni teknoloji girişimini devreye alıp 100 milyon TL ciro hedefliyor.

Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek!

Kaptan Demir Çelik Şirketler Grubu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek verdi.

Ünal Şirketler Grubu Koşuyolu'nda restoran açıyor!

Enerji, inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Ünal Şirketler Grubu İstanbul Kadıköy'deki Koşuyolu'nda İtalyan restoranı açıyor...

Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni CEO'su oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu 'na 2015 yılında İş Geliştirme Grup Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak katılan Burak Kutluğ, CEO'luk görevini üstlendi...

Ed Parker: Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız!

Fitch Ratings'in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Ülke Notları Grubu Direktörü Ed Parker, "Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkındayız. Düşük kamu borcu ve dinamik bir ekonomi olması güçlü yanları." ifadesini kullandı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun projeleri MIPIM’de yoğun ilgi gördü!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. Hasanoğlu Şirketler Grubu fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıttı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu projelerine Evim Türkiye Fuarı’nda yoğun ilgi!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katıldı. Fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıtan şirketin fuara özel düzenlediği kampanyaya gurbetçiler yoğun ilgi gösterdi...

Gül Şirketler Grubu 2017 yatırımları Haberi

Gül Şirketler Grubu 2017 yatırımları

Geçtiğimiz yıl inşaatına başladığı ve yapımına devam ettiği projeleriyle konuşulan Gül Proje, 2017 yılında sunduğu fırsatlarla görülmemiş kampanyalara imza atarak ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara büyük avantajlar sağladı. 


Bu çalışmalarını 2017 yılında da aralıksız sürdürecek olan Gül Şirketler Grubu, 2016 yılı sonunda start verdiği yatırımlarla beraber 2017 yılı sonuna kadar toplam 10 milyar TL değerinde yatırımı hayat geçirmeyi planladığını açıkladı. 


2016’da her türlü olumsuz havaya rağmen yatırımlarına ara vermeyi düşünmediklerini söyleyen Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, şimdi de aynı zihniyete çalışmalarını sürdürdüklerini anlattı. 

Yeni yatırım planlarıyla ilgili bilgi veren Gül “2016 yılında bir yandan ‘Güneşli Gül Proje Express’, ‘Beylikdüzü Vira İstanbul’, Zeytihburnu Yedi Mavi’ projelerine başlarken, bir yandan da ‘Gaziosmanpaşa TEM Point’ ve ‘Seyrantepe Avangart İstanbul’ için düğmeye bastığımızın...