14 / 05 / 2024

Gül Vadisi ticari proje

Gül Vadisi ticari proje

Gül Turizm Sağlık Araştırma ve Yaşam Merkezi (Gül Vadisi) Projesi, Isparta gülünü marka yapmak amacıyla Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) ile Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) ortaklığı ile oluşturulan bir proje.

Yılın ticari aracı Volkswagen ID Buzz Cargo oldu!

Bu sene 31’incisi gerçekleştirilen Yılın Ticari Aracı Ödülleri’nde ID. Buzz Cargo, rakiplerini solladı ve ödüle layık görülen model oldu.

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

Apartıman Gül nerede?

13 kat üzerinde toplam 25 konut ünitesi ve 1 ticari üniteden Apartıman Gül  projesinde satışlar devam ediyor... Peki Apartıman Gül nerede hayata geçiriliyor?

Avenue İstanbul Gül İnşaat fiyat 2017!

Gül İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Esenler Avenue İstanbul projesi 436 daire ve ticari alanlardan meydana geliyor. İşte Avenue İstanbul Gül İnşaat fiyat 2017...

Gül İnşaat Avenue İstanbul konut fiyatları!

Gül İnşaat Avenue İstanbul konut fiyatları 443 bin TL'den başlıyor. Daire ve ticari alanlara yer verilen projede ön talepler toplanıyor...

Avenue İstanbul Gül İnşaat Projesi!

Avenue İstanbul Gül İnşaat projesinde 436 konut ve ticari birimler olacak. Avenue İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alıyor...

Gül Proje Avangart İstanbul fiyat listesi 2017!

Toplam 735 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Eylül 2019'da teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Gül Proje Avangart İstanbul fiyat listesi 2017....

Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 735 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Gül Proje imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Gül Proje Avangart İstanbul konut fiyatları!

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği Avangart İstanbul projesi 935 konut ve 18 ticari birimden meydana geliyor. İşte Gül Proje Avangart İstanbul konut fiyatları

Göl Plus Küçükçekmece'de metrekaresi 6 bin TL'ye!

3 blok şeklinde yükselen Göl Plus Küçükçekmece projesi 194 daire ve ticari üniteden meydana geliyor. Göl Plus Küçükçekmece'de metrekaresi 6 bin TL'ye satışa sunuluyor.

Küçükçekmece Göl Plus daire fiyatları!

Toplam 194 adet konut ve ticari birimlerden meydana gelen Küçükçekmece Göl Plus daire fiyatları metrekare birim bazında 6 bin TL'den başlıyor.

Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi!

Toplam 776 konut ve 160 ticari birimden meydana gelen Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 30 bin 660 metrekare alanda inşa ediliyor. Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi!

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 776 konut ve 160 ticari birimden meydana geliyor. Proje Kaya Millenium İş Merkezi'nde 200 metre mesafede konumlandırılıyor.

Gül Vadisi ticari proje Haberi

Gül Vadisi ticari proje

2015 yılında 137 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek olan Gül Vadisi Projesindeki hedef, Isparta'yı ve gülü markalaştırmak, gülcülüğü popüler hale getirmek. Bu proje ile SDÜ, iline, bölgesine ve ülkesine katkıda bulunmak amacıyla güle sahip çıkma, sürdürülebilirlik, pazarlama ve güle yönelik araştırmalarda etkin rol üstlenme misyonunu gerçekleştirmekte. Projenin hedeflerinden biri de şehrin turizmini canlandırmak, kozmetik ve sağlık sektörünün gül ve ürünlerinden faydalanmasını sağlamak. 


32 katlı Gül Kulesi 

Gül Vadisi'nin Süleyman Demirel Üniversitesi'nin Batı ve Doğu Kampusu'nda kurulacağını belirten Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, "Gül Vadisi'nde 32 katlı "Gül kulesi" yükselecek. Kule içerisinde, sergi salonları, restoranlar, fırın ve kafeteryalar, gül serası, gül ürünleri satış birimleri, güzellik merkezi, eğitim sunum salonları, gül tarihi salonları, gül müzesi, laboratuvarlar, atölyeler ve şehir seyir noktası gibi kullanım...