18 / 05 / 2024

Gül Yapı Mimaroba

Gül Yapı Mimaroba

1994 yılında tarihi Galata Köprüsü, Balat-Hasköy arasındaki yeni yerine yerleştirilmiş. 80 yıldan fazla İstanbul'a hizmet eden tarihi köprünün yenileme çalışmaları 160 milyar liraya mal olmuş.

1941 yılında Balat'ta bir ev sekiz yıl taksitle bin 800 liraya satılacakmış!

1941 yılında Emniyet Sandığı tarafından verilen ilanda Üsküdar'da bir ev 400 liraya satılacakmış. Aynı ilanda Beyoğlu'nda bir evin yarı hissesi 2 bin 250 liraya satılacakmış.

1940 yılında Laleli Ordu Caddesi'nde 128 metrekare arsa 4864 liraya satılacakmış!

1940 yılında Vakıflar Müdürlüğü'nün verdiği ilanda Ordu Caddesi'nde 128 metrekare arsa 4 bin 864 liraya satılacakmış. Aynı ilanda Balat'ta 4 katlı 11 odalı ev ise bin 122 liraya satılacakmış.

Balat'taki evleri rapor kurtaracak!

Fener Balat Ayvansaray Projesi'nin iptalinin ardından Balat'taki evleri deprem raporu kurtaracak...

Mustafa Demir: Sulukule ve Balat'ta yolumuza devam ederiz!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Yürütmeyi durdurma kararı çıkan Sulukule ve Fenet-Balat bölgeleriyle ilgili Kurul'a sunduğumuz yeni avan projelere onay geldikten sonra yolumuza devam ederiz" dedi

Sulukule ve Balat'ta kentsel dönüşüme devam edilecek!

Fatih Belediyesi, 5 yıl içinde 2 bin 600 konutu yenileyecek. Belediye Başkanı Demir, "Yürütmeyi durdurma kararı çıkan Sulukule ve Fener-Balat ile ilgili Kurul'a sunduğumuz projelere onay sonrası yolumuza devam ederiz" ded

Ramadan Kumova: Galata ve Balat'ta yabancıya özel projeler başlar!

Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, "Galata, Taksim, Karaköy, Sultanahmet, Süleymaniye, Sarıyer, Boğaz, Yeşilköy ve Yeşilyurt gibi bölgeler ilerleyen dönemde yabancılar için projeler geliştirilecek alanlar olacak" diyor

Balat'ta boş buldukları her yere Meyvehane gönüllüleri fidan dikiyor!

Meyvehane gönüllüleri, kentsel dönüşümle yatıp kalkan Balat'ta arsalara, bahçelere, kilise bahçelerine çocuklarla birlikte meyve fidanları dikiyor

Gedikpaşa Kentsel Yenileme Projesi dünya birincisi seçildi!

Sulukule, Fener, Balat ve Ayvansaray'da kentsel dönüşümlere imza atan Fatih Belediyesi'nin Gedikpaşa Kentsel Yenileme Projesi dünya birincisi seçildi

Beyoğlu'nun değerini yükseltmek için Hindistan görünümünden kurtarılmalı!

İstanbul'da özellikle sur içinde yapılan restorasyon ve kentsel dönüşüm çalışmalarında bir kavram öne çıkıyor: Soylulaştırma.

İsmailağa Cami İlim ve Hizmet Vakfı’ndan satılık konut! 345 bin TL’ye!

İsmailağa Cami İlim ve Hizmet Vakfı, Balat’taki bir konutunu satmak üzere ihale düzenledi

Büyükçekmece'deki Çınar Koleji, AVM binasında eğitim veriyor!

Binaları yıkmak yerine başka bir fonksiyona uygun hale getirmek çoktandır uygulanan bir çözüm. Genelde konutları otele dönüştürülmesi şeklinde karşımıza çıkan “geri dönüşümlü” projeler, aslında her türlü binada uygulanabiliyor. Örneğin AVM olarak tasarlan

Fener, Balat ve Ayvansaray sakinleri Taksim'de eylem yaptı!

İstanbul'un tarihi yapılarıyla ünlü mahalleleri Fener, Balat ve Ayvansaray sakinleri 55 yıllık mahallelerini yıktırmayacaklarını söylediler

Fener-Balat kentsel dönüşüm sırasını bekliyor!

Tarihi semtleri bir bir betonla örten 'kentsel dönüşümde' yeni durak Fener-Balat. Haliç kıyısı, yıkım korkusu içinde sırasını bekliyor

İstanbul"da Bizans ve Osmanlı izlerinin olduğu kültür turlarına ilgi yüksek!

İstanbul"da kültür turlarına ilgi hızla artıyor. Özellikle Bizans ve Osmanlı izlerinin hala silinmediği Balat gibi semtlere ilgi olduktça fazla...

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Gül Yapı Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gül tarafından kuruldu.

Salda Gölü yapılaşma olmadan korunacak!

Salda Gölü'nde yapılaşmanın önüne geçmek için Özel Çevre Koruma alanı gölün tüm çevresini kapsayacak şekilde 29 bin 500 hektara çıkarıldı.  

Gül Yapı Katar'da 20 milyon TL'lik konut sattı!

Gül Yapı, Katar'da gerçekleşen EXPO Turkey by Katar 2017 Fuarı'na katıldı. Fuara Tem Point, Vira İstanbul, Avangart ve Yedi Mavi projeleriyle katılan firma 20 milyon TL'lik konut satışı yaptı.

Güçlü Türkiye için güçlü yapılar şart!

Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşaat sektöründeki gelişimi anlattı. Bıyıklı, 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart'' diye konuştu.

Muammer Beyaz: 'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "'Güçlü Türkiye' için güçlü yapılar şart. Özellikle devletimizin destek ve teşvikleriyle son yıllarda kentsel dönüşüm hız kazandı." diye konuştu.

Nedim Gül: Devlet müteahhitlerden yüzde 50 teminat almalı!

2017 yılında 2 milyon konutun satılması planlanan inşaat sektörü için sektörü temsilcilerinden yeni bir uyarı geldi. Nedim Gül, “Yapılan bir projeyi devlet inceleyecek, buraya yapılan bu projenin bedelinin yüzde 50’sini teminat olarak isteyecek” dedi.

Gül Proje, Gül İnşaat ve Gül Yapı'dan gayrimenkul kampanyası!

Gül İnşaat, Gül Proje ve Gül Yapı gayrimenkul sektörüne ivme katacak ortak bir kampanyaya imza atıyor. Buna göre; kampanya dahilindeki konut projelerinde yüzde 20 indirim ya da % 20 peşinat, 120 ay vade ve % 0,70 faiz oranı ile ev sahibi olmak daha kolay hale geliyor.

TEM Point Gül Yapı!

TEM Point Gül Yapı Projesi'nde 686 adet konut bulunuyor. İstanbul Sultangazi'da hayata geçirilen projede peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

AG Gül Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AG Gül Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Altan Gül, Mehmet Gül ve Oltan Gül ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

A Gül Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Gül Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ali Gül Yönetim Kurulu Başkanığı ve Mustafa Kubilay Gül Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 20 Kasım'da Bahçelievler'de kuruldu.

Göl Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göl Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Aygün tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz' da Arnavutköy' de kuruldu.

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları!

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası ile yükseliyor.

Gül Yapı Mimaroba Haberi

Gül Yapı Mimaroba



Galata Köprüsü Balat'la Hasköy'ü birleştirdi


Köprü artık yeni yerinde 


TÜRKİYE tarihine mal olmuş bir anıt daha yok olmaktan kurtuldu. İstanbul tarihinin ve kültürünün ''olmazsa olmaz'' parçası tarihi Galata Köprüsü'nün Balat-Hasköy arasındaki yeni yerine montajı tamamlandı. 1912 yılında, o zamanın parasıyla 350 bin liraya mal olan tarihi köprünün 81 yıl sonraki yenilenme çalışmaları, 160 milyarı buldu. 80 yıldan uzun süre İstanbullulara hizmet veren tarihi köprü bir yılda tamamen yenilenerek, yaya ve küçük araç trafiğine hizmet vermeye hazır duruma getirildi. 


Yeni yerine montajı tamamlanan tarihi köprü üzerinde ulaşım, iki geliş ve iki gidiş olmak üzere 4 şeritten sağlanacak. Galata Köprüsü'nün altında, eskiden olduğu...