16 / 06 / 2024

Gülahmet Caddesi

Gülahmet Caddesi

Büyükşehir Belediyesi, kentsel estetik ve dönüşüm çalışmalarının yanında kent merkezi ve ilçelerde cephe sağlıklaştırılması çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Güngören Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii parselasyon planı askıda!

Güngören İlçesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii, 684 ada 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı Harita Müdürlüğü tarafından 08/06/2021 - 08/07/2021 tarihleri arasında askıya çıkarıldı.

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi açıldı!

Başakkent İnşaat Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökova Caddesi Şubesi Başakşehir'de 32 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Melik tarafından açıldı.

Gökhan Alkan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL'ye ev aldı!

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Gölbaşılı gençlere müjde! Üniversiteliler Caddesi Projesi geliyor!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı sosyal yaşamını canlandıracak ve gençlerin yeni gözdesi haline gelecek Üniversiteliler Caddesi Projesi’ni açıkladı.

Narlıdere Güngören Caddesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Narlıdere  Belediyesi, ilçenin en işlek noktalarından olan Güngören Caddesi'ni baştan sona yenilemek için harekete geçti. Çalışma kapsamında cadde ve kaldırımlar yeniden tasarlanacak.

İzmir Karşıyaka'daki eğik binalar yeniden inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı üçüncü oturumunda geçen Mart ayında yıkım çalışmalarına başlanan Karşıyaka Cemal Gürsel Caddesi'ndeki eğik binalara yönelik imar planı değişikliği masaya yatırıldı.

Köyceğiz'de 8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Köyceğiz İlçesi, Gülpınar Mahallesi, Güreli Caddesi mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 115 bin 610 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ozan Güven 3'üncü mağazasını Bağdat Caddesi'nde açacak!

Oyunculuk yapmadan önce kendi mağazasında ayakkabı satan Ozan Güven, mesleğinden vazgeçmedi. Ünlü isim Bağdat Caddesi'nde yeni şubesini açmaya hazırlanıyor.

İBB'den Kadıköy'deki otoparka ilişkin açıklama!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Hasanpaşa Fahrettin Kerim Gökay Caddesi'nde kullandığı otoparka ilişkin açıklama yaptı. 

Kadıköy'de 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Kadıköy İlçesi Eğitim Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay caddesi üzerinde yer alan gayrimenkul 3 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 28 Şubat 2018 tarihi olarak belirlendi.

Vatan Caddesi'ndeki arsaya ilişkin 9 sorun TBMM gündeminde!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Vatan Caddesi'nde satın aldığı araziye yönelik iddialar meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bilecik Vezirhan'a 18 dairelik TOKİ geliyor!

Bilecik’in Vezirhan Beldesi’nde 18 dairelik toplu konut projesi hayata geçiyor. Vezirhan Beldesi İstasyon Mahallesi Gölpazarı Caddesi eski hal binası arsasına yapılması planlanan konut projesi için çalışmalar başladı.

İskenderun Ziya Gökalp Caddesi asfaltla buluştu!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Ziya Gökalp caddesinde yolların asfalt ile kaplandığını belirtti.

Gülahmet Caddesi Haberi

Gülahmet Caddesi

Büyükşehir Belediyesi Etüt Projeler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma kapsamında Gülahmet Caddesi’nin çehresi değişti. Bir dönem büyük ticaret erbabı ve eşrafın yer aldığı Gülahmet Caddesi’ndeki işyerlerinin dış cephe ve tabelaları değişti. Çalışma kapsamında binaların dış cephelerinin bakım, onarım, raspa, sıva ve boyası, dükkânlara ahşaptan alınlık, pervaz ve bina çerçevesi yapılıyor. İşletmelerin çatıları, ahşap ve metal malzemeler vasıtasıyla onarılıyor. Dükkânların bakım ve onarımı yapılıyor. Cadde üzerinde yıllardır yapılmayıp yarım kalan inşaatlar da Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanarak dış cepheleri boyanıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Etüt Projeler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen bu çalışma kapsamında ayrıca söz konusu yerde görüntü kirliliğine neden olan kablo ve diğer unsurların da temizliği...