06 / 05 / 2024

gülben ergen fatsa anaokulu

gülben ergen fatsa anaokulu

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, okul öncesi eğitimin yaygınlaşması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaptırdığı anaokulunu 5 Kasım Cumartesi günü açacak.

Fındık fiyatları '100 TL' olmalı çağrısı! Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, “2 liralık ekmeğin 10 lira olduğu yerde fındığın 100 lira olmaması hepimizin sorumluluğundadır.” diyerek fındık fiyatlarının değerinin altında kaldığını söyledi. Peki  Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları.

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.

Gülben Ergen'i 3.500 TL'lik aidat kiracı yaptı!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, 3.500 TL aidat ödediği İstinye'deki evinden taşındı. Çocuklarıyla birlikte bütçesine uygun bir eve geçen Ergen, evini kiraya verdi.

Seyit Torun'dan Fatsa'daki Çerkezler Tepesi'nin yapılaşmaya açılmasına tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu’nun Fatsa ilçe merkezinde yer alan, “Çerkezler Tepesi” olarak isimlendirilen ormanlık alanın "yapılaşmaya" açılmasına tepki gösterdi.

Fatsa Park Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fatsa Park Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 3 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Akıllı tarafından kuruldu.

Ferumbi Seyahat Kozmetik Ve Gıda Ticaret Pazarlama İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Ferumbi Seyahat Kozmetik Ve Gıda Ticaret Pazarlama İhracat İthalat Anonim Şirketi Ataşehir'de 51 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündoğdu, Birol Ergen ve Yusuf Umut Yücel ortaklığında kuruldu.

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç bebek odası için 150 bin TL harcayacak!

Oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, doğacak bebeklerinin eksiklerini tamamlamak için hazırlıklara başladı. İkili bebeklerinin odası için 150 bin TL'yi gözden çıkardılar.

Gaga Gölü için 'Koruma Amaçlı İmar Planı' onaya sunuldu!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yer alan doğal sit alanı Gaga Gölü için hazırlanan 'Koruma Amaçlı İmar Planı', Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulu'na onaya sunuldu.

Gökce Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökce Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökşen    Ergenç tarafından kuruldu. 

Gülben Ergen, Ordu’da anaokulu açtı!

Ordu'da anaokulu açılışı gerçekleştirilen sanatçı Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu açıkladı.

Gülben Ergen 38. anaokulunu Ordu’da açıyor!

Kurucusu olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye’ isimli dernekle şimdiye kadar Türkiye’nin dört bir yanında 37 okul açan Gülben Ergen’den yeni anaokulunu Ordu’nun Kumru ilçesinde açıyor.

Imech Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Imech Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülben Bingöl tarafından kuruldu. 

Fatsa'da emlak sektörü hareketli!

Fatsa Emlakcılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş, “Emlak sektörü son iki yıldır çok hareketli. Fatsa gün geçtikçe göç alan bir ilçe ve bu durumda konut satışlarına olumlu yönde etkiliyor” dedi.

gülben ergen fatsa anaokulu Haberi

gülben ergen fatsa anaokulu

Şarkıcı Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’, okul öncesi eğitimin yaygınlaşması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaptırdığı anaokulunu 5 Kasım Cumartesi günü açacak.


Yalıköy Mahallesi’ndeki ilkokulun bahçesine yapılan anaokulu bitti ve açılış için gün sayıyor. 5 Kasım Cumartesi günü okulun açılışını yapacaklarını belirten Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, “İlkokulumuza bağlı olarak sanatçı Gülben Ergen’in başkanı olduğu dernek tarafından ilçemize bir anaokulu yapıldı. Okulumuz iki sınıftan oluştu ve 180 metrekare alana sahip. Okulun, okul öncesi eğitime büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bu anlamda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sanatçı Gülben Ergen Fatsa ilçemize gelecek ve bu okulu açacak"...