28 / 04 / 2024

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?

Borsa İstanbul’a son dönemlerde artan ilgi, sanat camiasına da sıçradı. Ünlü sanatçı Gülben Ergen, sosyal medyada yaptığı anketle gündemi salladı. Şahsi Twitter hesabından bir anket açan Ergen, “Borsa hangisini risksiz buluyorsun?” diye sordu.



Son günlerde artık finansal okur yazarlığı olmayanın da yatırım yaptığı borsadaki yatırımcı profili de çeşitlenmeye başladı.

Verilere göre, son dönemde 1,5 milyondan fazla yatırımcının daha girdiği Borsa İstanbul, vatandaşın en fazla rağbet gösterdiği yatırım araçlarından biri olurken aynı zamanda en çok vakit harcadığı ve ilgiyle takip edilen bir kurum haline geldi.

Gülben Ergen’den bomba borsa anketi! “Hangi hisse senetleri güvenilir?" diye sordu! Twitter yıkıldı!

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği ankette hem sorulan sorular hem de verilen yanıtlar. ünlü sanatçının bu işten ne kadar iyi anladığını ortaya koyarken, ankete yanıtların haricinde binlerce yorum da geldi.

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, düzenlediği anketlerle sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Sanatçı son olarak şahsi Twitter hesabından borsayla ilgili bir anket yapınca sosyal medyada büyük ilgi çekti. Bir süre önce, yaptığı ankette, “Elimdeki paramı az da olsa değerlendirmek istiyorum diyenlerin tercihi hangisi?” diye soran Ergen, bu kez de borsadaki hisse senetleri için bir anket düzenledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön