01 / 07 / 2024

Gülbendi İnşaat Yapı Taahhüt İç Ve Dış Ticaret

Gülbendi İnşaat Yapı Taahhüt İç Ve Dış Ticaret

Gülbendi İnşaat Yapı Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tekin Erdem ve Hacı Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Faras Group İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Turizm Sanayi İnşaat Yapı Malzemeleri Araç Kir.Tic.Ltd.Şti. Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Aras tarafından kuruldu.

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meb Gayrimenkul İnşaat Yapı Tasarım Danışmanlık Enerji Turizm Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Yılmaz tarafından kuruldu.

Gülsa Hafriyat Nakliye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsa Hafriyat Nakliye İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Karataş tarafından kuruldu.

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bea İnşaat Yapı Ve Gıda Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Enver Ozan tarafından kuruldu.

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Gurmem Yemek Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gurmem Yemek Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gurmem Yemek Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinçer  Can Kemer ve İlker Can Kemer ortaklığında kuruldu.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıld

Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Şaki Hayvancılık Tarım Gıda İnşaat İnşaat Nakliye Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Gülbendi İnşaat Yapı Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Haberi

Gülbendi İnşaat Yapı Taahhüt İç Ve Dış Ticaret

Gülbendi İnşaat Yapı Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tekin Erdem ve Hacı Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Haziran 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu. 


Gülbendi İnşaat Yapı Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Madde 3- Şirketin başlıca iştigal konusu her türlü gayrimenkulün arsa, daire, bina ve dükkân alım satım ve komisyonculuğu, inşaat malzemeleri ticareti ve her türlü inşaat yapılması, Her türlü motorlu taşıt ticareti, her türlü gıda maddelerinin toptan ve perakende alımı, satımı, konusu ile ilgili her türlü satış organizasyon ve kampanyaların tertiplenmesi olup, bu çalışma konusu ile ilgili olarak:  1.    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa...