16 / 05 / 2024

gülcemal alhanlıoğlu

gülcemal alhanlıoğlu

GYODER, "Gayrimenkul Geliştirmede Yeni Mevzuatın Getirdikleri" konulu İmar Mevzuatı Eğitimi veriyor. Eğitim, Gülcemal Alhanlıoğlu tarafından İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi' nde 4 Kasım' da verilecek...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Gürol Konyalıoğlu, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf GYO yönetim kurulu üyelerinden Gürol Konyalıoğlu görevinden ayrıldı. Yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere Sayın Dursun Baştürk yönetim kurulu üyeliğine atanacak.

Gürkan Yacıoğlu: İnşaatlar mühendislik normlarına göre yapılmalı!

Başbakan Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk Mühendisler ve Mimarlar Odası Birliği ile düzenlenen basın toplantısında konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gürkan Yacıoğlu, 'İnşaatlar, mühendislik normlarına göre yapılmalı'' diye konuştu.

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane bilgilendirmesi!

Pazarkapı Mahallesi ile Tabakhane arasındaki bağlantının nasıl sağlanacağının sorulması üzerine ise Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Tabakhane projesiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan Tabakhane açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla bir araya geldi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mimarlarla görüş alışverişi yaptı.

Levent Gök: Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, "Ankara'nın en önemli kültür mozaiğini oluşturan Saraçoğlu Mahallesi'nin yıkılmasına izin vermeyeceğiz." dedi.

Dar gelirliler için konut politikaları!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu’nun düzenlediği, “Dar Gelirliler İçin Konut Politikaları” yuvarlak masa toplantısı, CRE Danışmanlık Kurucu Ortağı Gülcemal Alhanlıoğlu ve TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya sunumlarıyla ve GİSP üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Trabzon Gülcemal Projesi'nde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un vizyon projelerinden olan Gülcemal projesini inceledi.

Tabanlıoğlu, MIPIM’de finalde!

Tabanlıoğlu Mimarlık, gayrimenkulün en önemli küresel buluşması MIPIM’de, bu yıl da yerini alıyor. Projeleri ve konferans katılımıyla MIPIM’de geniş varlık gösterecek Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi Yenileme Projesi ile de yine finalde ödül için yarışacak.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu: Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız!

Dönel kavşak için yapım ihalesinin gerçekleştiği söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkam Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu bırakmayacağız” dedi.

gülcemal alhanlıoğlu Haberi

gülcemal alhanlıoğlu


GYODER "Gayrimenkul Geliştirmede Yeni Mevzuatın Getirdikleri" konulu İmar Mevzuatı Eğitimi veriyor. Eğitimin amacı; yeni mevzuatta oluşan son gelişmeler ve bu gelişmelerle beraber gelinen durumu değerlendirmek, gayrimenkul geliştirmede yeni mevzuatın getirdiklerini anlatmak. Eğitimin içeriğinde ise gayrimenkul projelerinin geliştirilmesi sırasında, Bakanlıkça yeni yayınlanmış olan, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği ve İmar Kanunu’nun değerlendirilmesi, Kanunun proje geliştirme yaklaşımlarına etkileri ele alınacak.


Eğitim, Gülcemal Alhanlıoğlu tarafından 4 Kasım 2013 tarihinde 09.30 - 12.30 saatleri arasında İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi'nde verilecek. 


Gülcemal Alhanlıoğlu hakkında... 


Gülcemal Alhanlıoğlu, gayrimenkul sektöründe, pazarlama, satış ve proje geliştirme alanlarında 10 yıldan fazla bir tecrübeye sahiptir. 


2000 yılında çalışma hayatına, Atelye T’de kent tasarımcısı olarak başlamış, gayrimenkul sektöründe çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra, İstanbul Teknik Üniversitesinde araştırma görevliliğiği yapmıştır. 2004 yılından itibaren Soyak Topluluğu...