06 / 05 / 2024

Güldeniz İnşaat Anonim Şirketi

Güldeniz İnşaat Anonim Şirketi

Güldeniz İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon 896 bin 457 bin TL sermaye ile bugün İlkay Denizolgun, Ayşe Gülderen Denizolgun Kuriş, Zeynep Fatma Denizolgun Akpınar ve Ali Hakan Gökman imzasıyla kuruldu.

Mavi Gök İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Gök İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 25 milyon 802 bin 542 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Özcan tarafından kuruldu.

Günayline İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Günayline İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günay tarafından kuruldu.

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Evk Atık Yönetimi Gübre İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim  Şirketi bugün Kartal’da Volkan Şenel tarafından kuruldu.

Ats Pazarlama Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Ats Pazarlama Gıda İnşaat İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Sarıyer'de Ahmed Atasay tarafından kuruldu.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi açıldı!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt Nidya Tower Şubesi Esenyurt'ta Ersin Durgun ve Özdoğan Karagedik ortaklığında kuruldu.

Görkemli İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Görkemli İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Ünal tarafından kuruldu.

Mk Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mk Konaklama Turizm Gıda İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kutlu tarafından kuruldu.

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 249 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güngör tarafından kuruldu.

Kaan Group Elektrik Elektronik Bilgisayar Sistemleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaan Group Elektrik Elektronik Bilgisayar Sistemleri Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özgelen tarafından kuruldu.

Güldeniz İnşaat Anonim Şirketi Haberi

Güldeniz İnşaat Anonim Şirketi

Güldeniz İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon 896 bin 457 bin TL sermaye ile bugün İlkay Denizolgun, Ayşe Gülderen Denizolgun Kuriş, Zeynep Fatma Denizolgun Akpınar ve Ali Hakan Gökman imzasıyla kuruldu.


Güldeniz İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü konut, fabrika, bina ve tesisler, işyerleri, sanayi siteleri, alışveriş merkezleri, yol-köprü inşaatı ve her türlü onarım işleri yapmak ve yaptırmak. Özel ve tüzel kişilerle kamu iktisadi ve benzeri kuruluşlarla bu hususlarda işbirliği etmek ve gerektiğinde bu kuruluşlarla ilişkilerini kesmek, tasfiye etmek veya satmak. Mühendislik, plan-proje, teknik müşavirlik, statik hesapları, parselleme işleri, taşeronluk ve benzeri hizmetleri yapmak veya yaptırmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına...