03 / 05 / 2024

Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu ankara

Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu ankara

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Emek'te bulunan Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu'nun yıkılacağı iddialarını ve öğrencilerin durumunu meclis gündemine taşıdı..

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

KYK borçları hakkında son gelişmeler! Bakan Kasapoğlu duyurdu! KYK borçları siliniyor mu?

KYK borçlarının silinip silinmeyeceği gündemde yer alan konulardan biridir. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı. İşte detaylar!

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Güngören Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Güngören'deki spor yatırımlarını inceledi...

Muharrem Kasapoğlu İstanbul'da yapımı süren tesisleri inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakırköy Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi, Cevizlibağ'daki 750 kişilik öğrenci yurdu ve Ümraniye'deki spor tesislerinde incelemeler yaptı.

Muharrem Kasapoğlu: Türkiye'deki statlar inşaat kapasitesiyle dört dörtlük!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, başarılı sporcular yetişmesi için her türlü imkanı sağladıklarını belirterek, "Her yerde mükemmel tesisler var. Statlarımız Avrupa'da yok. Bizdeki statlar modernliği, inşaat kapasitesiyle dört dörtlük" dedi....

Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan kira açıklaması!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, y

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.

Tevfik Göksu, Ekrem İmamoğlu’nun Kanal İstanbul iddialarını çürüttü!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun iddialarını çürütecek savları sıraladı. 

Muharrem Kasapoğlu: İzmir'in statları hızla ilerliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde gazetecilerle bir araya geldi ve statta incelemelerde bulundu.

Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu ankara Haberi

Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu ankara


CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Emek'te bulunan Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu'nun yıkılacağı iddialarına ve öğrencilerin durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı. CHOP'li Yılmaz, sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a sordu.


Yılmaz önergesinde "Ankara Emek’te bulunan Gülen Muharrem Pakoğlu Ortaokulu’nun yıkılacağı ile ilgili iddialar tarafımıza ulaşmıştır. Velilerin iddialarına göre, 2099 öğrencinin eğitim aldığı, 130 öğretmen ve 16 personelin bulunduğu okul fiziksel anlamda eski olduğu için Valilik karan ile yıkılacaktır. Okulun yıkımı ile ilgili çalışmaların başlatıldığı, hatta okulun bahçesinde öğrenciler bulunuyorken sondaj çalışması yapıldığı bilgisi tarafımıza ulaşmıştır. Velilerin ve Okul Aile Birliği’nin iddiasına göre, okulun öğrencileri arasında Keçiören, Mamak ve uzak ilçelerde yaşayan 1500 civannda öğrenci bulunmaktadır." dedi.


"Okulun yıkılması ve yenisinin inşaatına başlanması halinde bu öğrencilerin nerede eğitim alacağı hakkında bir...