16 / 05 / 2024

Gülender Sargın Gayrimenkul Danışmanlığı

Gülender Sargın Gayrimenkul Danışmanlığı

Kocaeli'nin tanınmış gayrimenkul danışmanlarından Gülender Sargın yeni ofisinde hizmete başladı. 'Gülender Sargın Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık' ismiyle start veren firma ilk günden itibaren tüm hızıyla piyasaya adım attı.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

5 bin 785 konutluk Emlak Konut GYO Firuzköy projesinin ilk etabı Tual Gölyaka yarın ön satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etabı olan Tual Gölyaka yarın ön satışta...

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk İnvest Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Yiğit Duygucu tarafından kuruldu.

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da İbrahim Kazan ve Onut Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Gürün Gayrimenkul Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gürün Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon 899 bin 133 TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir ve Livio Manzini tarafından kuruldu.

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gün Gayrimenkul Kiralama Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Baykal tarafından kuruldu.

Askergün Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Askergün Gayrimenkul Limited Şirketi Bakırköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gündoğdu tarafından kuruldu.

Öykü Gürman parasını gayrimenkule yatırıyor!

Güzel oyuncu Öykü Gürman, ekrandan ve müzikten kazandığı parasını gayrimenkul alarak değerlendiriyor. Gürman, Çanakkale’nin Küçükkuyu ilçesinde yazlık bir ev aldı.

Z kuşağının gayrimenkul tercihi: Akıllı evler!

ADNKS sonuçlarına göre, Z kuşağının gayrimenkul tercihi geleneksel olmayan öncelikler oldu. İnternet ve cep telefonuyla büyüyen gençlerin ilk tercihi akıllı evler oldu.

Korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkileri!

Prokule Türkiye Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek, korona virüsün gayrimenkul sektörüne etkilerini anlattı. Gürlek, ''Ankara’da, hali hazırda müşteri bekleyen çok sayıda sıfır ve ikinci el konutlar değil alıcı, bakmak isteyen bile bulunamıyor'' diye konuştu.

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Günışığı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Nazlıcan tarafından kuruldu...

Gülender Sargın Gayrimenkul Danışmanlığı Haberi

Gülender Sargın Gayrimenkul Danışmanlığı

Kocaeli Emlak firması Murat Hamzaoğlu ile 1 3 yıl boyunca emlak sektörüne yönelik hizmet veren Gülender Sargın, kendi firmasını kurmuş fakat henüz aktif hizmete başlamamıştı. Pazartesi günü aktif hizmete başlayan Sargın'ın 'Gülender Sargın Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık' ofisi İzmit Demiryolu Caddesi Seka Poliklinik karşısı Erdoğan Optik üstü 2. katta yer alıyor. İlk hafta ziyaretçileri ağırlamakla geçiren Sargın, "Her zaman, çevrene çok güvenme lazım olunca kimseyi bulamazsın derlerdi. Ancak ben iş ilişkilerimin de yakın dostluklarımın da iyi yatırımlar olduğunu bir kere daha gördüm, ziyaretime gelen ve tebrik eden herkese teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı. 


YOĞUNLUK SANAYİ 


Sargın, yoğunluğu arsa, depo, fabrika gibi gayrimenkullerden oluşan portföyler üzerine çalışmayı planlıyor. Diğer yandan ekibinin de daire, villa gibi gayrimenkuller üzerine yoğunlaşması hedefinde. Müteahhit firmalara projeden satışa dosya...