02 / 05 / 2024

Gülermak ihaleyi kazandımı

Gülermak ihaleyi kazandımı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Tramvay Hattı ihalesi sonuçlandı. Sekapark ile Otogar arasında 7,2 kilometre uzunluğunda bir güzergahta yapılacak.

İzmir Narlıdere Metrosu, Gülermak'a emanet!

İzmir'in 180 kilometreye ulaşan raylı sistem ağı büyümeye devam ediyor. F.Altay-Narlıdere Kaymakamlık arası metro hattının yapımını Gülermak üstlendi...

Demsev İnşaat Gıda Turizm Tarım Hayvancılık Otomotiv Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Demsev İnşaat Gıda Turizm Tarım Hayvancılık Otomotiv Ve Temizlik Hizmetleri Sanayi Tic.Ltd.Şti Veli Demirağ ve Serdal Sevimli ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ayazağa Gündüz Bakım Evi kapılarını açtı!

Sarıyer genelinde dört adet şubesi bulunan gündüz bakımevlerinin en yenisi Ayazağa’da kapılarını açtı. Ayazağalılar mahallelerine gündüz bakım evi kazandırıldığı için mutlu olduklarını dile getirdi

Tekirdağ Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı!

TEKİRDAĞ Süleymanpaşa Altınova Mahallesi'nde inşa edilecek Alzheimer Gündüz Bakım Evi'nin temeli atıldı.

Martı GYO, Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile anlaştı!

Martı GYO'nun bağımsız denetim kuruluşu olarak seçtiği Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. tescil edildi.

Deniz GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılım bildirisini yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılım bildirisini yayınladı.

Deniz GYO yönetim kurulu görev dağılımını yaptı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO yönetim kurulu görev dağılımını yaptı.

İş GYO'da yönetim kurulu görev dağılımı değişikliği!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamadaİ ş GYO yönetim kurulu görev dağılımı değişikliği bildirisini yayınladı.

TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı bildirisini yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı bildirisini yayınladı.

Martı GYO yönetim kurulu görev dağılımı bildirisini yayınladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Martı GYO yönetim kurulu görev dağılımı bildirisini yayınladı.

Gönye Proje Tasarım çocuk odaları tasarlıyor!

Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal öncülüğündeki Gönye Proje Tasarım ekibi, ele aldıkları tüm konut projelerinde çocukların yaş gruplarına göre çocuk odaları tasarlıyor…

İstanbul Kartal Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

İstanbul Kartal Güneyi Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıkarıldı...

Günaltay Yıkım İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günaltay Yıkım İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Fatih Günaltay imzasıyla kuruldu.

Gülermak ihaleyi kazandımı Haberi

Gülermak ihaleyi kazandımı

Sekapark ile Otogar arasında 7,2 kilometre uzunluğunda bir güzergahta yapılacak proje için ihale komisyonu 113 milyon 990 bin TL teklif bildiren Gülermak Ağır Sanayi İnşaat'ın yüklenici firma olmasına karar verdi. 7,2 km uzunluğundaki Tramvay Raylı Sistem Ana Hattı, toplam 11 adet istasyon ile yaklaşık 30 bin metrekarelik depo sahası, atölye binası ve bağlantı hattından oluşuyor. Tramvay günde 16 bin yolcu kapasitesi ile kent trafiğini...