07 / 05 / 2024

Gulf News yapı

Gulf News yapı

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ve tüm körfez bölgesinin ünlü gazetesi Gulf News bugün 16 sayfalık Türkiye İnşaat ve Yapı Eki yayınladı. Türkiye İnşaat ve Yapı Eki; yatırımcılar, uluslararası finans çevreleri ve tüm okurlarla buluştu..

Sama Gulf Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Gulf Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hend Badr Mohamed Hassan tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile World Interior News ödülü aldı!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Devlet Kütüphanesi Renovasyon Projesi ile World Interior News Awards 2017’de 'Kamu Yapıları' kategorisinde ödül aldı.

Ant Yapı dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi arasında!

Geçtiğimiz aylarda, Ant Yapı olarak uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından açıklanan Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde yer aldığımızı sizlere duyurmuştuk.

3.Gulf Property Show 2015 12-14 Mayıs tarihinde yapılacak!

3.Gulf Property Show 2015 12-14 Mayıs tarihinde yapılacak. Bahreyn’in Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Gulf Property Show , 12 - 14 Mayıs 2015’de kapılarını açıyor.

Gulf News, Global Connection ekinde Türkiye’ye yer verdi!

Gulf News, Global Connection ekiyle Türkiye’ye övgüler yağdırarak;Türk turizminin algısını tüm körfezde yükseltti. İngilizce yayımlanan Gulf News, her sayısında yaklaşık 550 bin okura ulaşıyor.

Ant Yapı dünyanın en iyi 250 firması içinde 94. sıraya girdi!

Engineering News Record (ENR) dergisinin her yıl seçtiği dünyanın en büyük müteahhitlik firmaları içinde yer almak demek duyar. Ant Yapı bu yıl da, uzun yıllardır olduğu gibi ENR Ödülü’ne layık görülerek, dünyanın en iyi 250 firması içinde 94'ncü sırada..

Körfez ülkelerinin gündeminde Türk inşaat sektörü var!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin ve tüm Körfez bölgesinin ünlü gazetesi Gulf News 16 sayfalık Türkiye İnşaat ve Yapı Eki yayınladı. Türkiye İnşaat ve Yapı Eki; yatırımcılar, uluslararası finans çevreleri ve tüm okurlarla buluştu...

Gulf News Gazetesi 16 sayfalık Türkiye İnşaat ve Yapı eki yayınladı!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ve tüm körfez bölgesinin ünlü gazetesi Gulf News bugün 16 sayfalık Türkiye İnşaat ve Yapı Eki yayınladı. Türkiye İnşaat ve Yapı Eki; yatırımcılar, uluslararası finans çevreleri ve tüm okurlarla buluştu..

İstanbul Gulf Yapı Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Gulf Yapı Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Z.R. Owaidha Rashed Alqbaisi,Mehmet Purtaş tarafından 17 Eylül'de Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Etap İş Merkezi'nde kuruldu

GT Business Magazin Dergisi 1 Ağustos'da Körfez'de yayına başlıyor!

GULF NEWS katkılarıyla Türkiye’deki sektörel yatırım-ticaret fırsatlarını Körfez ülkelerine tanıtacak, GT BUSINESS Magazin Dergisi , Digital Dergi ve Web Tv yayınları 1 Ağustos 2013'de Körfez de...

Ant Yapı 2010'da hedef büyüttü!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR)'ın geçen yılki listesine70. sıradan giren ANT Yapı, 2010 hedeflerini açıkladı

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Gulf News yapı Haberi

Gulf News yapı

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ve tüm körfez bölgesinin ünlü gazetesi Gulf News bugün 16 sayfalık Türkiye İnşaat ve Yapı Eki yayınladı. Türkiye İnşaat ve Yapı Eki; yatırımcılar, uluslararası finans çevreleri ve tüm okurlarla buluştu. İngilizce yayınlanan Gulf News gazetesinin Türkiye eki, Global Connection (GC) adını taşıyor. Körfez bölgesinin etkili gazetesi Gulf News ile birlikte bugün (24 Kasım 2013) ikinci kez okurlarla buluşan GC, Türk ve Arap gazeteciler tarafından ortaklaşa hazırlandı.


ODE Yalıtım, PAKPEN ve Zorlu destekledi


Türkiye’nin önde gelen şirketleri ODE Yalıtım, PAKPEN ve Zorlu Center’ın da desteği ile yayına hazırlanan 16 sayfalık Türkiye eki Global Connection’da iki ülke arasındaki ticaretten, kültürel ilişkilere kadar birçok konuya ilişkin haber ve değerlendirmeler bulunuyor. Türkiye ekinde Gulf News muhabirlerinin kaleme aldığı Türk inşaat sektörü ve...