03 / 05 / 2024

gülkar yapı manisa projeleri

gülkar yapı manisa projeleri

Bugüne kadar İzmir ve Manisa'da 30 kadar projede toplam 500 dolayında daire yaptıklarını kaydeden Gülkar Yapı Sahibi Hüseyin Gültekin Manisa'da lüks konut talebinin arttığına dikkat çekti. Hüseyin Gültekin

Gülkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Gül ve Salih Gül ortaklığında kuruldu.

Özyılkar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Özyılkar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Celal Yılmaz tarafından kuruldu.

Hüseyin Gültekin: Manisa'da lüks konut talebi arttı!

Bugüne kadar İzmir ve Manisa'da 30 kadar projede toplam 500 dolayında daire yaptıklarını kaydeden Gülkar Yapı Sahibi Hüseyin Gültekin Manisa'da lüks konut talebinin arttığına dikkat çekti. Hüseyin Gültekin

Manisa Sakarlı'da gölet yapımı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayvancılıkla uğraşan üreticilerin yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kırkağaç ilçesi Sakarlı Mahallesinde hayvan içme suyu göletinin yapımını tamamladı.

Gölkar Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gölkar Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye ile Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde, Fahrettin Çayır Müdürlüğü'nde kuruldu.

Aykurt Nuhoğlu: Kentsel dönüşüm deprem haritasına göre yapılmıyor!

Aykurt Nuhoğlu: "Deprem haritası diye bir şey var ve bu haritaya göre en riskli yer Fikirtepe değil. Riskli yerlerde milyonlarca kişi yaşıyor ve buralara dokunulmuyor. Kentsel dönüşüm deprem haritasına göre değil, rant haritasına göre yapılıyor." dedi.

Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Tamamı kullanıma hazır durumda olan Lapis Han Ofisleri bodrum katı ile birlikte 12 kattan oluşuyor. Projede sınırlı sayıda satılık ofisler bulunuyor. Peki Gürallar Yapı Lapis Han Ofisleri nerede?

Gül Yapı Gül Park Yaşam Konutları!

Gül Yapı Gül Park Yaşam Konutları toplamda 564 daireden meydana geliyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alan projenin satış süreci devam ediyor.

Güven Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Yapım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulcelil Ünsal, Bekir Ünsal tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Arnavutköy, Boğazköy İstiklal Mahallesi'nde kuruldu.

Günerhan Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Günerhan Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Tolga Günerhan, Ebru Bahar Taşkıran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Paşa Korusu Sitesi, A Blok'ta kuruldu.

İnşaat patronlarına göre yapı denetim kurumları denetlenmiyor!

HER geçen gün artan inşaat kazaları denetim mekanizmasının ne kadar güvenilir olduğu sorusunu akla getirdi. İnşaat patronlarına göre yapı denetim kurumları denetlenmiyor, ‘denetlermiş gibi’ yapıyor.

Gül Yapı ve Gül Proje, Abu Dabi Fuarı'na katılıyor!

Doğayla uyumlu, kaliteli ve konforlu yaşam alanları inşa eden Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projeleriyle 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda yerini aldı.

Gül Yapı ve Gül Proje, Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor!

Gül Yapı ve Gül Proje, Kale Kent, Gül Park Yaşam ve Eyüp Palas projelerini Birleşik Arap Emirlikleri’nin Abu Dabi kentinde düzenlenen 6. Abu Dabi Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda tanıtacak.

gülkar yapı manisa projeleri Haberi

gülkar yapı manisa projeleri

Son dönemde kentin gelişmesine paralel olarak Manisa'da lüks konut talebinin arttığına dikkat çeken Gülkar Yapı Sahibi Hüseyin Gültekin, "Manisa merkezde oturup mutlu olmayan insanlar vardı. Biz de bunu görerek 44 dairelik Elit 1 sitesinin yapımına başladık. 1.5 yıl önce projeyi teslim ettik ve olumlu geri dönüşler aldık" dedi. 


Hali hazırda üç projelerinin sürdüğünü hatırlatan Gültekin, "Önümüzdeki günlerde teslim edeceğimiz Manisa Yüksek Yaşam Evleri 92 daireden oluşuyor. 48 daireden oluşan Elit 2 Sitesi'nde de sona geldik. Elit 3 Sitesi ise 42 daireden oluşuyor. Buradaki dairelerin teslimatını Eylül-Ekim aylarında gerçekleştireceğiz" şeklinde bilgi verdi. 


Tüm projelerinin 3+1 ve 4+1 şeklinde 175 metrekareden başlayan 230 metrekareye kadar ulaşan konutlardan oluştuğunu anlatan Hüseyin Gültekin, şöyle devam etti: "Hepsi site tarzında, güvenlikli, havuzlu ve peyzaj alanları oldukça...