05 / 07 / 2024

Gülle Tekstil inşaatamı yöneldi

Gülle Tekstil inşaatamı yöneldi

40 yıldan bu yana tekstil sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyleyen Gülle Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle, sanayide son dönemde kârların düşmesi nedeniyle inşaat projelerine yönelmek zorunda kaldıklarını belirtti.

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ameer Ahmed Panhver ve Nurettin Kızıl ortaklığında kuruldu.

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle'nin yerine gelen isim belli oldu

Türkiye İhracatçılar Meclisi başkanı İsmail Gülle'nin yerine seçilen isim belli oldu. İsmail Gülle, 4 yıl başkanlığını yaptığı TİM'e veda ederken 'Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz, hâkimi olamadığımız bu dünya için fırıldaklık yapmadan görevi yerine getirdim' şeklinde konuşmuştu.

Polimek İnşaat Nakliye Madencilik Orman Ürünleri Peyzaj Temizlik Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polimek İnşaat Nakliye Madencilik Orman Ürünleri Peyzaj Temizlik Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Onut Baykal tarafından kuruldu.

Bestmir İnşaat Medikal Gıda Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bestmir İnşaat Medikal Gıda Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Levent Korkmaz tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Md Turan Group Yapı İnşaat Gıda Tekstil Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Turan ve Savaş Turan ortaklığında kuruldu.

Artemin Yapı İnşaat Gayrimenkul Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artemin Yapı İnşaat Gayrimenkul Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Özkan tarafından kuruldu.

Onur Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Onur Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Gök tarafından açıldı.

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Üçler Gıda Tekstil İnşaat Hizmet Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şubesi Küçükçekmece’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Üç tarafından açıldı.

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Elvan Güngör tarafından kuruldu.

Eksan İnşaat Zemin Yapı Sistemleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksan İnşaat Zemin Yapı Sistemleri Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret  Limited  Şirketi Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Tonka tarafından kuruldu.

Mca61 Turizm Gıda Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mca61 Turizm Gıda Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 20  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Albayrak tarafından kuruldu.

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fuat Orgun tarafından kuruldu.

Gülle Tekstil inşaatamı yöneldi Haberi

Gülle Tekstil inşaatamı yöneldi

Tekstil sektöründeki faaliyetleriyle tanınan Gülle Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle, inşaat sektöründeki yatırımlarını artırdı. Daha önce Bodrum Ortakent’te 30 evden oluşan Ege Evleri projesini hayata geçiren Gülle, yine Bodrum'da daha büyük bir projeye imza attı. Bodrum Gümbet'te denize sıfır Gülle Platin Residence isimli 130 dairelik projeye başladıklarını anlatan Gülle, sanayide son yıllarda yaşadıkları kâr düşüklükleri nedeniyle inşaat sektörüne yöneldiklerini kaydetti. 


İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürüten Gülle, tekstil sektöründe kâr marjlarının gittikçe gerilemeye başladığına dikkat çekti. İnşaattan kazandıkları para ile tekstil sektöründeki faaliyetlerini desteklemek istediklerini ifade eden Gülle, “Geçmişe bakınca iyi ki sanayici olmuşuz diyorum. Fakat, para kazanabilmek ve yatırım yapmak amacıyla inşaat işine girdik” dedi. 


Çorlu'daki fabrika çalışmıyor 


Türkiye'de sanayide üretim yapmanın oldukça...