07 / 05 / 2024

Gülnur 34 İnşaat şirketi adres

Gülnur 34 İnşaat şirketi adres

Gülnur 34 İnşaat Reklam Organizasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Nuriye Sharashıdze tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayrampaşa'da kuruldu.

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtuluş34 İnşaat Metal Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Kurtuluş Güvem tarafından kuruldu.

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvence 34 İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Barak tarafından kuruldu.

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul 34 İnşaat Otomotiv Hafriyat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan İşbilir, Mesut Kızılyar, Yunus Safa İşbilir ve Yusuf İşbilir ortaklığında kuruldu.

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Adres 34 İnşaat İş Makinaları Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Adres 34 İnşaat İş Makinaları Oto Yedek Parçaları Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Muharrem Güneş tarafından kuruldu.

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Kent 34 İnşaat Mühendislik Lojistik Otomotiv Temizlik Ambalaj Ve Gıda Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Tokuş tarafından kuruldu.

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Ildırı tarafından kuruldu.

Faktör 34 İnşaat Metal Madencilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faktör 34 İnşaat Metal Madencilik Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gülhan tarafından kuruldu.

Çetin 34 İnşaat Ve Promosyon Ürünleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çetin 34 İnşaat Ve Promosyon Ürünleri Sanayi Limited Şirketi bugün Güngören'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erman Çetin tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Ayrancı tarafından kuruldu.

Gülnur 34 İnşaat şirketi adres Haberi

Gülnur 34 İnşaat şirketi adres


Gülnur 34 İnşaat Reklam Organizasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Nuriye Sharashıdze tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayrampaşa'da kuruldu.


Gülnur 34 İnşaat Reklam Organizasyon Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1) İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b       Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde...