27 / 04 / 2024

Gülpark Suits küçükçekmece

Gülpark Suits küçükçekmece

Toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketi bulunan proje ulaşım bilgisine göre TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Peki Gülpark Suits nerede?

Sefaköy Gülpark Suits adres!

Daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan proje 45 adet daire yer alıyor. Sefaköy Gülpark Suits adres bilgileri kapsamında TEM’ e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits Küçükçekmece satılık!

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı proje TEM’ e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Küçükçekmece satılık daire fiyatları kat ve cepheye göre değişiyor.

Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi telefon!

Lokasyon bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunan projede toplam 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi telefon numarası 0212 471 0 420 olarak belirlendi.

Gülpark Suits Küçükçekmece fiyat!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits Küçükçekmece fiyat listesi kapsamında daireler 351 bin TL'den başlıyor.

Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim?

TEM’e 4.5 kilometre uzaklıkta inşa edilen Gülpark Suits Sefaköy 15 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar bulunuyor. Peki Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim edilecek?

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi!

Gül Yapı Gülpark Suits Sefaköy projesi 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen dairelerden oluşuyor. Teslimleri 1 yıl sonra yapılacak olan proje 10 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Göl Plus Küçükçekmece'de metrekare fiyatı 6 bin TL'den başlıyor!

Küçükçekmece Gölü manzaralı Göl Plus Evleri'nde metrekare birim fiyatı 6 bin TL ile 8 bin TL arasında değişiyor...

Gül İnşaat Büyükçekmece teslimleri ne zaman?

Gül İnşaat Büyükçekmece Projesi 22 katlı üç blok ve 15 katlı bir blok olarak planlandı. 30 bin 660 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede toplam 776 daireye yer veriliyor...

Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi!

Toplam 776 konut ve 160 ticari birimden meydana gelen Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 30 bin 660 metrekare alanda inşa ediliyor. Gül İnşaat Büyükçekmece teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Büyükçekmece'de günlük ev baskını!

günlük kiralık evler tehlike saçmaya devam ediyor. Büyükçekmece'de 400 TL'ye kiralanan günlük evde uyuşturucu partisi düzenlendi. İhbarı alan polisler eve baskın yaptı.

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi!

Gül İnşaat Büyükçekmece projesi 776 konut ve 160 ticari birimden meydana geliyor. Proje Kaya Millenium İş Merkezi'nde 200 metre mesafede konumlandırılıyor.

Gül İnşaat Büyükçekmece projesinde 776 konut, 160 dükkan yolda!

Gül İnşaat Büyükçekmece'de 776 konut ve 160 dükkandan oluşan yeni konut projesine hazırlanıyor...

İşte Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın güzergahı!

Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir arasında hizmete girecek havaray hattı yolculuk süresini 27 dakikaya indirecek. İşte Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın güzergahı...

Küçükçekmece Blue Lake güncel fiyat!

Küçükçekmece Blue Lake güncel fiyat listesi 179 bin dolardan başlıyor. Dolar kurunun sabitlendiği Blue Lake Evleri'nde ödemeler TL olarak yapılıyor...

Küçükçekmece Hobi Bahçesi kurası için son gün 23 Eylül!

Küçükçekmece Belediyesi tarafından organik tarımı teşvik etmek amacıyla Atakent’te hayata geçirilen ve büyük ilgi gören Hobi Bahçesi yeni sahiplerini arıyor. Başvurular, 23 Eylül’de sona erecek ve yapılacak kurayla parsellerin yeni sahipleri belli olacak.

Küçükçekmece Gölü ve Yeniköy'e Kanal İstanbul bereketi!

Kanal İstanbul projesinin güzergahı henüz açıklanmadı ancak muhtemel güzergahın belli kısımlarında gayrimenkul fiyatları katlanmış durumda. ‘Çılgın proje’ için şu an en güçlü aday ise Küçükçekmece Gölü ile Karadeniz’e kıyısı olan Yeniköy hattı...

Büyükçekmece Günışığı Konakları'nda 3.2 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Avcılar Uygulama Grup Müdürlüğü, İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi'nde bulunan Günışığı Konakları içerisinde yer alan D tipi villayı satışa çıkardı. 18 Ağustos Perşembe günü ihale edilecek taşınmazın bedeli 3 milyon 212 bin TL olarak belirlendi.

Küçükçekmece Fethiye Hasan Gümüşdağ Cami açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Küçükçekmece'de inşaatı tamamlanan Fethiye Hasan Gümüşdağ Camisinin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan cami açılışının ardından vatandaşlara hitap etti.

Büyükçekmece Güzelce'ye yeni cami yapılacak!

Hattat Holding ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arasında yapılan şüpheli protokol kapsamında İBB’ye devredilen Büyükçekmece Güzelce’deki Kadir Topbaş’ın villarının arkasında yer alan arazilerden birine cami yapılacak.

Gülpark Suits küçükçekmece Haberi

Gülpark Suits küçükçekmece

Daire fiyatlarının 351 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede fiyatlar kat ve cepheye göre değişiyor. Projede dairelerin teslimleri 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. 


İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen projede toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketten meydana geliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, mağazalar, 7/24 özel güvenlik sistemleri, hamam, otopark, teras bahçeleri ve süs havuzları, sauna, kafeterya gibi donatılar yer alıyor.


Gülpark Suits nerede?

Proje çevre restoranlara 200 metre, hastaneye 500 metre, Atatürk Havalimanı’na,  E-5 Karayolu'na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, okula 400 metre, TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. 


Gülpark Suits nerede?

İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Gülpark Suits Sefaköy satış ofisi!

Telefon: 0212 471 0 420

Web: www.gulparksuits.com

Tülay...