08 / 05 / 2024

Gülşah Sabuncuoğlu kim

Gülşah Sabuncuoğlu kim

Gaya Gayrimenkul Proje Geliştirme Yöneticisi Gülşah Sabuncuoğlu Cannes'da bu yıl 25.'si düzenlenen MİPİM Fuarı'nda konuştu. Gülşah Sabuncuoğlu 'Yeni İzmir projemizde iddialı peyzaj alanlarıyla geliyoruz' dedi...

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Işıl Akdemir Evlioğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun?

Işıl Akdemir Evlioğlu, Garanti BBVA'nın Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Ayrıca, bankanın müşteri çözümleri ve dijital bankacılık birimlerinde de sorumluluklar üstlenmektedir.

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkay Yılmaz tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Ekrem İmamoğlu’ndan Kanal İstanbul açıklaması: Gülünecek bir iş!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un gülünecek bir iş olduğunu belirtti ve gençlere projeyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Gülşen Zorlu'daki rezidansını 22 bin TL'ye kiraya verdi!

İspanya'dan dönen şarkıcı Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu, Zorlu Center'daki evlerini 22 bin TL'ye kiraya verdi. 

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Gülşen 15 milyon liralık evini çiftliğe çevirdi!

Aranjör Ozan Çolakoğlu ile 2016 yılından bu yana mutlu bir evliliğe devam eden popçu Gülşen, oğlu Azur Benan için evini tarlaya dönüştürdü.

Keban Baraj Gölü'nde köprü yapım projesi mecliste!

Keban Baraj Gölü üzerinde köprü yapımı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gülşah Sabuncuoğlu kim Haberi

Gülşah Sabuncuoğlu kim

Gaya Gayrimenkul Proje Geliştirme Yöneticisi Gülşah Sabuncuoğlu, Mipim Fuarı ve yeni projelerinden bahsetti. 


Fuarda standınıza ilgi nasıl?


Gayet güzel gidiyor. İlk gün biraz daha yavaş trafik vardı. Ama bugün gayet yoğun. İkinci günü olması sebebiyle insanlar yeni geldi. 


İzmir'deki projenizle ilgili bilgi verir misiniz?


İstanbul ve İstanbul dışında projelerimiz mevcut. Özellikle İzmir'de şu an yeni yapılacak olan projemiz var. Mavişehir bölgesinde konut projesi. İddialı bir peyzaj alanıyla geliyoruz. İzmirlilerin dikkatini çekeceğini düşündüğümüz, trend maker özelliğini taşıyan bir proje.   


Projenizle hangi kitlenin dikkatini çekmeyi hedefliyorsunuz?


İzmiri seven, sağlıklı yaşamı benimsemek isteyen insanlara özel bir proje yaşam sunmayı hedefliyoruz. 60 metrekareden 500 metrekareye kadar her çeşit daire tipiyle de birçok ihtiyaca cevap vereceğimizi düşünüyoruz. 


Toplam kaç konut yer alacak?


90 küsür daire bulunması planlanıyor. Yüksek katlı bir bina...