26 / 08 / 2024

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Refik Gül

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Refik Gül

Gülsan Şirketler Grubu''nun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Refik Gül vefat etti. Peki, Refik Gül kimdir? Refik Gül, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Refik Gül..

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Feramus Yancı kimdir? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu?

Feramus Yancı ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç yıl kamuda görev aldı? Ne zaman Avrupa Yatırım Holding’te Yönetim Kurulu Üyesi oldu? İşte Feramus Yancı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Mehmet Kalyoncu, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

GYODER’in Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu seçildi. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Gayrimenkulde bireysel alışkanlıkların daha iyi incelendiği, teknoloji ve tasarımın uyumunun çok daha önemli hale geldiği bir dönemdeyiz'' diye konuştu.

Tekfen Holding yönetiminde görev değişimi!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul toplantısı sonucunda Dr. M. Ercan Kumcu Yönetim Kurulu Başkanvekili görevine atandı, Cansen Başaran Symes'in ise bağımsız üye olarak kurulda yer almasına karar verildi....

Ali Sabancı, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Esas Holding yeni Yönetim Kurulu belirlendi. Ali Sabancı, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Akkök Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök oldu!

Akkök Holding Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök getirildi. Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanan Raif Ali Dinçkök konu ile ilgili açıklama yaptı.

Murat Özyeğin AVM yönetim şirketi Fiba CPM’i duyurdu!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin, AVM kiralama ve yönetim şirketi Fiba Commercial Properties Management’ı kurduklarını açıkladı.

İhlas'ın Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Notu revize edildi! 

İhlas Holding'in SPK Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Notu 8,33 görünümünü ise Pozitif olarak revize edilmiştir. 

DAP Holding 5 yıl içinde 13 milyar TL yatırım yapacak!

Bu yıl arazi geliştirmeye odaklandıklarını ve 700 bin metrekare arsa geliştirdiklerini dile getiren DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, güçlü bir finansman yapısına sahip olduklarını dile getirdi.

Murat Gigin, Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin oldu. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekilli ise Cansevil Akçağlılar oldu...

Enka'nın kurumsal yönetim derecelendirme notu 9,18 olarak güncellendi!

Enka İnşaat, KAP'ta kurumsal yönetim derecelendirme notunun 9,18 olarak güncellendiğini açıkladı.

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Refik Gül Haberi

Gülsan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Refik Gül

Refik Gül kimdir?

Refik Gül, 1944 yılında Elazığ’da dünyaya gelmiştir. Elazığ’da 1946 yılında Gülsan Holding’in temelleri atan Aziz Gül’ün üç oğlundan ikincisidir. 


Elazığ Sanat Enstitüsü’nü bitirdikten sonra daha öğrencilik yıllarında başladığı çalışma hayatını daha profesyonel olarak yürütmeye devam etmiştir. 


1971 yılına gelindiğinde de iki kardeşi, Şefik Gül ve Mehmet Gül ile birlikte Gülsan inşaat şirketini kurmuştur.


Refik Gül, Gülsan Holding bünyesinde Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktaydı. Gülsan Şirketler Grubu''nun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Refik Gül Şubat 2016'da vefat etti.

Evli olup iki çocuğu bulunmaktadır.



Gülsan Şirketler Grubu''nun acı günü! Refik Gül vefat...