17 / 05 / 2024

Gülsan Sanayi taşınacak mı

Gülsan Sanayi taşınacak mı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gülsan Sanayi Sitesi’nin öyle ya da böyle taşınacağını söyleyerek; “Gülsan Sanayi'nin burada daha durma şansı yok. Biz bir yer göstereceğiz" dedi

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Granoba İnşaat Tekstil Gıda Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Granoba İnşaat Tekstil Gıda Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Enver Demir ve  Hülya Demir tarafından kuruldu.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gülsan Sanayi Sitesi dönüşüm projesinde çalışmalar başladı. Projeye yönelik açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmaların Nisan 2022'de biteceğini dile getirdi. 

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması için meclis araştırması önergesi verildi!

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi'nin taşınması sebebiyle ortaya çıkabilecek mağduriyetlerin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni modern yerine taşınıyor!

Samsun'da bulunan Gülsan Sanayi Sitesi, yakın zaman içerisinde kent merkezinde bulunan yeni yerine taşınacak.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Tms Taşımacılık İnşaat Elektrik Mekanik Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tms Taşımacılık İnşaat Elektrik Mekanik Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uluköylü tarafından kuruldu.

Polikan Otomotiv Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polikan Otomotiv Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 40 bin TL sermaye bedeli ile İrem Sarı tarafından kuruldu.

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Önder tarafından açıldı.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi 2022'nin sonunda tamamlanacak!

Çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi esnafıyla buluştu. Başkan Demir, 2022 yılının sonunda tüm esnafların kendi dükkanlarına geçeceğini söyledi.

Çizmeciler Otelcilik Turizm Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Çizmeciler Otelcilik Turizm Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Çizmeci tarafından kuruldu. 

Gülsan Sanayi taşınacak mı Haberi

Gülsan Sanayi taşınacak mı


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun eşrafı ile buluştu. Konuşmasına Şehit Nuh Özdemir’e başsağlığı dilerek başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Ailenin bütün fertlerine Allah sabır versin. Şehit olmuş bütün şehitlerimizin mekanı cennet olsun, nur içinde yatsınlar” dedi.


ZAMANINDA SAATHANE MEYDANINI TENEKE MAHALLESİ YAPMIŞIZ

Başbakan Davutoğlu'nun belediye başkanlarına yönelik söylediği, "Şehirlere ruh vermeye çalışın" sözünü hatırlatan Başkan Yılmaz, "Başbakanımız, şehirlerde kadim medeniyetten, geçmişimizden gelen eser ve değerleri yok sayan, onları viraneleştiren, onları köhneleştiren, onun yerine bize ait olmayan, bizim medeniyetimizin ürünü olmayan, başka uygarlık ve başka medeniyetlerin taklit mimariyle birlikte uyduruk yeni mimari denebilecek, tarihi kadim değerlerimizi yok etmememizi söyledi. Benim de aklıma Saathane’de verdiğimiz mücadele geldi. Saathane Meydanını bir teneke mahallesi yapmıştık. Saathane Meydanında önünden yol geçirmek...