05 / 05 / 2024

Gülşehir Otobüs Terminali yenileniyor mu

Gülşehir Otobüs Terminali yenileniyor mu

Gülşehir Terminal otobüs park alanlarında, 4000 metrekare kilitli parke çalışması, orta alanda peyzaj çalışması, aydınlatma çalışmaları, terminal binasında tamirat çalışmalarına paralel olarak iyileştirme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Okulların açıldığı gün toplu taşıma bedava mı? 11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz? 

'11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs bedava mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. İBB'den konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Gülşehir TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Gülşehir TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Avrasya GYO, Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesini uzattı!

Avrasya GYO, Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'nin kira sözleşmesinin 1 Eylül 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve aylık kirasının 76 bin 272 TL + KDV olarak belirlenmesine karar verildi.

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Nevşehir Acıgöl'de bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Nevşehir İli, Acıgöl ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Çorlu Otobüs Terminali inşaatında sona gelindi! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  Çorlu Otobüs Terminali 2021 yılı içerisinde hizmete girecek.  

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Beyşehir Gölü'nde tarihi yapılar keşfedildi!

Beyşehir Gölü’nün batı kıyısında bulunan Anadolu Selçuklulara ait Kubadabad Saray Külliyesi kazılarında drone ile yapılan belgeleme çalışmaları sırasında, göl kıyısından yaklaşık 100 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bina kalıntıları ortaya çıktı. 

Samsun İlkadım Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali‘nin kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına, kira bedelinin değişmeden aylık 500 bin TL olarak devam ettirilmesine karar verildi. 

Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali ‘nin kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına, kira bedelinin değişmeden aylık 63 milyon 559 bin TL olarak devam ettirilmesine karar verildi. 

Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı...

Gülşehir Otobüs Terminali yenileniyor mu Haberi

Gülşehir Otobüs Terminali yenileniyor mu


Nevşehir Gülşehir Otobüs Terminali yenileniyor. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Vahdi Arısoy; “Terminal otobüs park alanlarında, 4000 metrekare kilitli parke çalışması, orta alanda peyzaj çalışması, aydınlatma çalışmaları, terminal binasında tamirat çalışmalarına paralel olarak iyileştirme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.  Çevre düzenlemesi ile birlikte Gülşehir Terminalinin Gülşehir halkına, terminalimizde faaliyet gösteren firmalarımıza, gelen ve giden yolcularımıza en iyi şekilde hizmet vermesi amaçlanmaktadır. İlçemizin her noktasında olduğu gibi burada da Gülşehir Belediyesi olarak ilgi ve alakamız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir” diye konuştu.




Gülşehir...