29 / 04 / 2024

Gülşehir toki evleri kurası

Gülşehir toki evleri kurası

Toplamda 300 adet daireden oluşan projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Nevşehir Gülşehir kura sonuçları tam listesi....

TOKİ Gülşehir Konutları kura çekiliş yeri!

TOKİ Gülşehir Konutları kura çekiliş yeri Belinay Düğün Salonu olarak belirlendi. Projede 300 adet daire bulunuyor.

TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekilişi nerede?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gülşehir Belediyesi ortaklaşa inşa edeceği projede 300 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekilişi nerede?

TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde 240 ay taksitle 2+1, 3+1!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Gülşehir TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Gülşehir TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları!

Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesinde satışa çıkarılan 206 daire sahiplerini bulunuyor. İşte Nevşehir TOKİ Evleri Kale projesi kura sonuçları....

Sarıgöl We Haliç Evleri fiyat listesi!

Sarıgöl We Haliç Evleri fiyat listesi 362 bin TL'den başlıyor. We Haliç projesi konut, home ofis ve 20 adet dükkandan meydana geliyor...

Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Toplam 436 daireden meydana gelen Avenue İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Büyükçekmece'ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Kayaşehir TOKİ Evleri son başvuru tarihi 1.892 konut!

Kayaşehir TOKİ Evleri son başvuru tarihi 20 Eylül olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Kayaşehir TOKİ Evleri 2017 başvuru şartları!

Kayaşehir TOKİ Evleri'nde satış fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor. İşte Kayaşehir TOKİ Evleri 2017 başvuru şartları...

Nevşehir Gülşehir'de 10.8 milyon TL'ye satılık 139 gayrimenkul!

Gülşehir Belediye Başkanlığı 139 gayrimenkulü ihale usulü ile satılıyor. Gayrimenkuller için ihale 28 Temmuz'da Cuma günü Saat 10.00’da gerçekleşecek..

Gülşehir'de alt yapı çalışmaları başladı!

Gülşehir ilçesinde, projelendirilen alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarına başlanması dolayısıyla tören düzenlendi.

Gül Proje Express Evleri fiyatları!

Gül Proje Express Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Gül Proje Express'te konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Nevşehir Gülşehir için 2017 proje yılı olacak!

Nevşehir Gülşehir'i modern şehir kimliğine hızla kavuşturacak çalışma ve vizyon projelerle donatan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, 2017 yılının Gülşehir için proje yılı olacağını söyledi.

Nevşehir Gülşehir Otobüs Terminali yenileniyor!

Gülşehir Terminal otobüs park alanlarında, 4000 metrekare kilitli parke çalışması, orta alanda peyzaj çalışması, aydınlatma çalışmaları, terminal binasında tamirat çalışmalarına paralel olarak iyileştirme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.

Gülşehir Otogarı’nda yenileme çalışmaları başladı!

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Otogardaki çalışmaları yerinde inceleyerek konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

TOKİ Nevşehir Gülşehir Konutları'nda son teslim günü bugün!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nın teslim programı sona eriyor. Toplamda 300 adet daireden oluşan Nevşehir Gülşehir Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Gülşehir toki evleri kurası Haberi

Gülşehir toki evleri kurası

216’sı 2+1, 84’ü 3+1 şeklinde dizayn edilen proje Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gülşehir Belediyesi ortaklığıyla inşa ediliyor.


Konutlarla birlikte cami ile ticaret merkezinin geçici kabul işlemleri başlatıldı. Kura çekilişi 12 Ağustos Cuma gününde gerçekleşti.


TOKİ Nevşehir Gülşehir kura sonuçları tam listesi