06 / 05 / 2024

Gülseren Anayurt 4. etap ihalesi

Gülseren Anayurt 4. etap ihalesi

Kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle binlerce gecekondunun yıkıldığı Mamak’ta dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yaptırılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi etap etap tamamlanıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Gülseren Mahallesi 3. etap başvuruları!

TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap konut başvuruları bugün başladı. 3+1 ve 4+1 tip konutlara yer verilen Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap Konutları için son başvuru günü 29 Aralık 2017...

Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017!

Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017 saat 17:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Gülseren Mahallesi 3. Etap Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Gülseren Mahallesi 3. Etap Alt Gelir başvurular 24 Temmuz-4 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Gülseren-Anayurt'ta ilk etap teslim edildi!

Ankara Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yürütülen Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ilk etap teslim edildi. 5 bin 260 konutu kapsayan projede 688 konut ev sahibine kavuştu.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuru!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Standart Konut Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 4 adet konut satışa çıkıyor. TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor.

Mamak Gülseren-Anayurt 5. etabın ihale çalışmaları başladı!

Mamak’ta uygulanan büyük dönüşüm projelerinden biri olan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Mamak Gülseren-Anayurt’ta 4. etap çalışmaları başladı!

Mamak Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ihalesi tamamlanan 4. etapta çalışmalar başladı.

Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap son başvuru!

Dairelerin 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı projede 23 adet daire satışta. Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ 1. ve 2. Etap son başvuru...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü!

Ödemelerin 180 aya kadar vade sağlanan projede daireler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri!

Dairelerin 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandığı proje 23 adet daire satışta. İşte TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2.Etap başvuru!

Toplamda 23 adet dairenin satışta olduğu projede daireler 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 1. ve 2.Etap başvuru...

Gülseren Anayurt 4. etap ihalesi Haberi

Gülseren Anayurt 4. etap ihalesi



Kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle binlerce gecekondunun yıkıldığı Mamak’ta dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yaptırılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi etap etap tamamlanıyor. Toplam 437 bin m² alanı kapsayan projede 4. etabının ihalesi yapıldı. İhalesi yapılan 4. etap kapsamında 447 konut, 1 lise, 1 ilköğretim okulu ve anaokulu, 1 cami inşa edilecek. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Mamak’ta kavgasız gürültüsüz büyük bir dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Sadece Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme Projesi içerisinde binden fazla gecekondunun yıkımını gerçekleştirdik. Amacımız hak sahiplerine en kısa sürede konutlarını teslim etmek. Bir yandan başladığımız etapların inşaatlarını tamamlıyoruz bir yanda da yeni etaplara başlıyoruz” dedi.

  
5. Etabın da ihale çalışmaları başladı

Gülseren Anayurt Kentsel Yenileme Projesinin yüzde 21’i konut, yüzde 57’si yeşil alan ve...