05 / 05 / 2024

Gülseren-Anayurt Konutları ne durumda

Gülseren-Anayurt Konutları ne durumda

Mamak Belediyesi'nirı Gülseren-Anayurt Mahalleleri'nde yapımı süren kentsel yenileme projesi kapsamında konutlar hızla yükseliyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, proje kapsamında tamamlanan örnek daireleri de gezdi.

Göktürk Konutları Pendik'te yüzde 20 peşin, 72 ay vade imkanıyla son daireler!

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından Pendik'te, E-5'in hemen yanında yükselen Göktürk Konutları'nda konut satışları devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Göktürk Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Göktürk Konutları ile ilgili detaylar...

Tan Urla konut fiyatları güncellendi! Tan Urla konutları ne kadar?  

İzmir Urla'da inşa edilen ve Tanyer Yapı imzası taşıyan Tan Urla konutlarının fiyatı güncellendi. Peki, Tan Urla konutları ne kadar, kaç TL? İşte Mayıs ayı güncel fiyat listesi...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibatiyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Gülseren 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Gülseren Mahallesi 3. etap başvuruları!

TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap konut başvuruları bugün başladı. 3+1 ve 4+1 tip konutlara yer verilen Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap Konutları için son başvuru günü 29 Aralık 2017...

Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017!

Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017 saat 17:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Tempoint Konutları ne zaman teslim?

Tem Point projesi İstanbul Anadolu Yakası Sultangazi'de Gül Proje ve Nata Holding tarafından hayata geçirildi. Tempoint Konutları ne zaman teslim?

Mamak Gülseren 3. Etap TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap Projesi'nde yer alan konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Alt Gelir sözleşme tarihleri!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap Projesi'nde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren 3. Etap başvuruları 2 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap'ta yer alan konutlar için başvurular 2 Ekim'de başlayacak.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuruları yarından itibaren başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Gülseren-Anayurt Konutları ne durumda Haberi

Gülseren-Anayurt Konutları ne durumda

Yaklaşık 600 bine yakın nüfusuyla Ankara'nın en hızlı gelişen ilçeleri arasında ön sırada yer alan Mamak, yatırımcılar için de yeni çekim merkezine dönüştü. Mamak Belediyesi'nin Gülseren-Anayurt Mahalleleri'nde yapımı süren kentsel yenileme projesi kapsamında konutlar hızla yükseliyor. 5 bin 450 konuttan oluşan proje kapsamında, 2 bin konutun hızla yükseldiği çalışmaları yerinde inceleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, proje kapsamında tamamlanan örnek daireleri de gezdi. 

Günlük değil geleceğe yönelik yatırımları Mamak'a kazandırdıklarını kaydeden Akgül, proje kapsamında bin 219 konut, 2 adet ticaret merkezi ve 1 adet caminin daha ihalesini gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Bin 219 konutun ihalesi yapıldı 440 bin metrekare alana sahip proje kapsamında yapımız hızla devam eden 2 bin konutun 700'ünün teslim aşamasına geldiğini kaydeden Akgül, konutlar hakkında da bilgi verdi. Proje kapsamında...