22 / 07 / 2024

Gülseren-Anayurt mahalleleri kentsel dönüşüm yapımı

Gülseren-Anayurt mahalleleri kentsel dönüşüm yapımı

Hayatın her alanındaki yatırımlarla huzur ve umut şehri haline gelen Mamak'ta 6 yılda büyük değişim gerçekleşti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, proje kapsamında tamamlanan örnek daireleri de gezdi.

Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017!

Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017 saat 17:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

Gülseren-Anayurt'ta ilk etap teslim edildi!

Ankara Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yürütülen Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ilk etap teslim edildi. 5 bin 260 konutu kapsayan projede 688 konut ev sahibine kavuştu.

Mamak Gülseren-Anayurt 5. etabın ihale çalışmaları başladı!

Mamak’ta uygulanan büyük dönüşüm projelerinden biri olan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Mamak Gülseren-Anayurt’ta 4. etap çalışmaları başladı!

Mamak Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi'nde ihalesi tamamlanan 4. etapta çalışmalar başladı.

Mamak Gülseren Anayurt’ta 4. etabın ihalesi tamamlandı!

Kentsel dönüşüm ve yenileme projeleriyle binlerce gecekondunun yıkıldığı Mamak’ta dönüşüm tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından yaptırılan Gülseren-Anayurt Kentsel Yenileme Projesi etap etap tamamlanıyor.

TOKİ Alt Gelir Mamak Gülseren başvuru dönemi yarın bitiyor!

TOKİ Alt Gelir Mamak Gülseren başvuru dönemi yarın bitiyor. Peşinatın 8 bin 133 liradan başladığı projede daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı.

Mamak Gülseren TOKİ Konutları başvuruları yarın bitiyor!

Fiyatların 81 bin 433 TL'den başladığı Ankara Mamak TOKİ projesinde taksitler 756 liradan başlıyor. Mamak Gülseren TOKİ Konutları başvuruları yarın bitiyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi son başvuru günü başladı ve devam ediyor. Peşin ödemelerin 18 bin 143 liradan başladığı projede fiyatlar 81 bin 433 TL'den başlıyor.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir başvurusu başladı ve devam ediyor. Projede peşin ödemeler 8 bin 133 liradan başlıyor ve yükseliyor.

2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru!

2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Projede ev fiyatları 81 bin 433 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi altgelir başvuru!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi altgelir başvuru işlemleri 30 Haziran Perşembe günü sona eriyor. Projede peşinatlar 8 bin 133 liradan başlıyor.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran 2016 gününe kadar devam ediyor. Projede taksitler 756 liradan başlıyor.

Gülseren-Anayurt mahalleleri kentsel dönüşüm yapımı Haberi

Gülseren-Anayurt mahalleleri kentsel dönüşüm yapımı

Mamak Belediyesi'nin Gülseren-Anayurt mahallelerinde yapımı hızla devam eden kentsel yenileme projesi kapsamında konutlar hızla yükseliyor.5 bin 450 konuttan oluşan proje kapsamında, 2 bin konutun hızla yükseldiği çalışmaları yerinde inceleyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, proje kapsamında tamamlanan örnek daireleri de gezdi. 

Akgül "Yüzde 21'i konut, yüzde 79'u yeşil alan olmak üzere, depreme dayanıklı binalarıyla yeni konutlarımız ilçemiz için önemli bir avantaj" dedi. 


Sabah...