04 / 05 / 2024

Gülseren ve Anayurt kura çekimi

Gülseren ve Anayurt kura çekimi

Mamak Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile Gülseren ve Anayurt Mahalleleri'nde uyguladığı kentsel yenileme projesi kapsamında 353 konut kura ile sahiplerini buldu.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Gülseren 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi yarın satışa çıkıyor.

Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi!

Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Gülseren Mahallesi 2. Etap son başvuru tarihi ve detayları...

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri ve detayları...

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen ve TOKİ stoklarında yer alan 66 adet konut satışa sunuldu. 

TOKİ Gülseren Mahallesi 3. etap başvuruları!

TOKİ Gülseren Mahallesi 3. Etap konut başvuruları bugün başladı. 3+1 ve 4+1 tip konutlara yer verilen Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap Konutları için son başvuru günü 29 Aralık 2017...

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi başvuruları başlıyor!

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3.Etap 2.Bölge TOKİ için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017!

Mamak Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Gülseren Anayurt kura çekilişi 4 Ekim 2017 saat 17:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede, saat kaçta?

TOKİ Gülseren Anayurt 3. Etap kura çekilişi nerede yapılacak sorusuna Mamak Belediyesi Kapalı Spor Salonu yanıtını verebiliriz.

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi Alt Gelir Grubu başvuruları yarından itibaren başlıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Mamak'ta dev kentsel dönüşümle yeni bir mahalle doğdu!

Mamak'ta devam eden kentsel dönüşüm projesi neticesinde Gülseren ve Anayurt mahalleleri birleşiyor ve yeni mahalle için isim aranıyor.

Gülseren ve Anayurt kura çekimi Haberi

Gülseren ve Anayurt kura çekimi

Mamak Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliği ile Gülseren ve Anayurt Mahalleleri'nde uyguladığı kentsel yenileme projesi kapsamında 353 konut kura ile sahiplerini buldu. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Türkiye'de ilk defa bir kentsel dönüşüm projesinde bu kadar kısa bir sürede anlaşmaların gerçekleşerek, konutların tamamlandığını söyledi. Akgül "Rekor bir sürede teslim aşamasına geldik. Zoru başardık. 4 etaptan oluşan proje kapsamında 1. ve 2. etaplarda 2 bin konutun yapımı hızla devam ederken, 3. etap kapsamında 1200 konutun daha ihalesi gerçekleşti. İkinci etap konutlarının kura çekimini bu yılın sonu veya 2016'nın başında yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki yıl bahar ayında geriye kalan 1200 konutun kura çekimini gerçekleştirip, vatandaşlarımızı ikamet ettireceğiz" dedi. İlk kurayı çeken Akgül ev sahiplerine yeni yuvalarında sağlıklı bir yaşam...