06 / 05 / 2024

Gülsevin Gülcü kimdir

Gülsevin Gülcü kimdir

TGG İnşaat ve Turizm Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gülcü ve Başkan Yardımcısı Gülsevin Gülcü'nün kardeşleri, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ebru Tüzün ve Gürsü Gülcü'nün amcaları Bğlent Gülcü vefat etti. 

TGG İnşaat'ın acı günü! Gülsevin Gülcü vefat etti!

TGG İnşaat ve Turizm Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gülcü ve Başkan Yardımcısı Gülsevin Gülcü'nün kardeşleri, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ebru Tüzün ve Gürsü Gülcü'nün amcaları Bğlent Gülcü vefat etti. 

TGG İnşaat'ın acı günü! Remziye Gülcü vefat etti!

TGG İnşaat ve Turizm Ticaret A.Ş.'nn Yönetim Kurulu Başkanı Tuncel Gülcü'nün ve Başkan Yardımcısı Gülsevin Gülcü'nün annesi Remziye Gülcü vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün Yeniköy Aile Mezarlığı'na defnedilecek.

Sami Çakır: Gölcük halkı sağlam evlerde oturmalı!

AK Parti Milletvekili Adayı Sami Çakır, "Gölcük halkımız sağlam evlerde oturmalı ama bundan önemlisi deprem bilincine de sahip olmalıyız" dedi.

Gölcük Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri'ne talep arttı!

Gölcük Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından biri olan Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri, havaların ısınmasıyla halktan büyük ilgi görmeye başladı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Türk-İsveç Yerel Yönetimler ortaklığı programı, Kentsel Dönüşüm semineri Gölcük Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti. Tuselog Programı yerel katılım uzmanı Metehan Gültaş şehir planlaması konusunda seminer verdi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm anlatıldı!

Türk - İsveç Yerel Yönetimler Ortaklığı programının (TUSELOG) kentsel dönüşüm toplantısı Gölcük Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıda TUSELOG programı Yerel Katılım Uzmanı Metehan Gültaşlı şehir planlaması konsunda seminer verdi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Tüm Marmara'yı sarsan 17 Ağustos 1999 depreminin merkez üssü olan Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, ilçenin modern ve daha yeni yapılara kavuşması için kentsel dönüşümün startı verildi.

Gölcük'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Tüm Marmara'yı sarsan 17 Ağustos 1999 depreminin merkez üssü olan Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, ilçenin modern ve daha yeni yapılara kavuşması için kentsel dönüşümün startı verildi.

Gölcük'te 300 milyonluk kentsel dönüşüm başlıyor!

Gölcük Belediyesi, ilçeyi daha yaşanabilir hale getirmek ve canlandırmak için 300 milyon TL’ye mal olacak bir kentsel dönüşüm başlatıyor.

Gölcük'te kentsel dönüşüm yapılacak bölgeler!

Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokolü, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ’nin katılımıyla gerçekleşti. İlçenin 3 bölgesinde afet riski azaltılacak.

İdris Güllüce, Gölcük kentsel dönüşüm protokolünü imzaladı!

17 Ağustos felaketinin merkezi Gölcük'te bugün ilçenin geleceği ile ilgili çok önemli bir protokol imzalanacak. Protokol bugün saat 11.00'de Gölcük'te imzalandı.

Gölcük kentsel dönüşüm projesinin protokolü imzalandı!

Gölcük Belediyesi’nin kentsel dönüşüm projesinin protokolü, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katılımıyla imzalandı. Belediye kentsel dönüşümü 3 bölgeden başlatma kararı aldı..

Gölcük kentsel dönüşüm protokolü imzalandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, yaptıkları yatırımlarla gelecekte büyük istihdam alanları ortaya çıkacağını belirtti. Güllüce, Gölcük Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokolü'nün imza töreninde konuştu.

Gülsevin Gülcü kimdir Haberi

Gülsevin Gülcü kimdir

TGG İnşaat ve Turizm Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gülcü ve Başkan Yardımcısı Gülsevin Gülcü'nün kardeşleri, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ebru Tüzün ve Gürsü Gülcü'nün amcaları Bülent Gülcü vefat etti. Cenazesi bugün Şakirin Camii'nde kılınacak ikindi namazına müteakip Karacaahmet aile mezarlığına defnedilecek. TGG İnşaat ve Turizm Ticaret A.Ş. çalışanları vefat etti. 
 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...